دو بارم بردم دکتر آمپول و شربت میدن دو روز بهتر میشه دوباره شروع میشه دندوناش داره درمیاد میگن واسه اونه ولی داره آب میشه بچه م امشب تو خواب سه بار بیدار شد با گریه اسهال دفع کرد خیلی شل و زرد رنگ و بدبوو بود خواهشا کسی تجربه ای داره ممنون میشم
شایددکترخوب نمیبری وگرنه میشه دوماه اسهال باشه بچه یا چیزی نمیدی که بهش نمیسازه
اینجا شهر کوچیکه 5 ۶ تا دکتر اطفال هست که این یکی از همه معروفتره چون پروفسوره تازه برگشته شهر خودمون..گفتم آزمایش بنویس عصبانی شد گفت لازم نیست...غذام فقط کته با ماست و برنج و هویج و شیر خشک و موز و سیب دادم...ممکنه هویج ایجاد حساسیت کنه؟؟میوه فصلی اصلا ندادم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم انشالله بچت خوب بشه، هر حرفی که میزنم فقط نترس و ناراحت نشو، ولی چون دیدم بهت میگم که فردا روزی پشیمان نشی، اسهال زیاد در کودکان باعث تشنج های پنهان در اونها میشه که شاید شما متوجه نباشی، که بعدا کار دستت میده، حتما و حتما بدون اضطراب بچت رو پیش صدتا دکتر ببر تا خوبش نکردی آروم نشین، دکترها میگن اسهال چه ربطی به تشنج داره،اما شما بگو باشه ربط نداره اما حتما و حتما و حتما وحتما اسهال بچت رو خوب کن، یکی نتیجه نگرفتی برو اون یکی، شهرستانی ببر جای دیگه، واااااااااااای که اخیرا در بیمارستان بخش مغز و اعصاب دیدم که این اسهال لعنتی اطفال و درمان نکردن و تشنج و آسیب دائمی مغزی.
فقط نترس خواستم بگم بیماری حتی ناچیز و کوچک در اطفال چه میکنه، از خدا کمک بخواه و در آرامش بچت رو درمان کن، دعاش میکنم
باید داروهای چرک خوشکل برای عفونت چون معده و روده عفونی شده،.
خودت هم حتما و حتما ساشه کیدیلاک زینک از داروخانه بگیر کیدیلاک خالی نه کیدیلاک زینک دار، چند روز اول روزی دوتا ساشه با آب یا آبمیوه یا شیرش بهش بده دو هفته هم روزی یکی حداقل بده، تا روده هاش آرام بگیره، تو رو خدا از پدر و مادرت کمک بگیر با برادری یا عزیزی ببرش شهر دیگه برای درمان