2777
2789
عنوان

پسر 13 ماهه م دو ماهه اسهاله توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 76 پست

شایددکترخوب نمیبری وگرنه میشه دوماه اسهال باشه بچه

یا چیزی نمیدی که بهش نمیسازه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
شایددکترخوب نمیبری وگرنه میشه دوماه اسهال باشه بچه یا چیزی نمیدی که بهش نمیسازه

اینجا شهر کوچیکه 5 ۶ تا دکتر اطفال هست که این یکی از همه معروفتره چون پروفسوره تازه برگشته شهر خودمون..گفتم آزمایش بنویس عصبانی شد گفت لازم نیست...غذام فقط کته با ماست و برنج و هویج و شیر خشک و موز و سیب دادم...ممکنه هویج ایجاد حساسیت کنه؟؟میوه فصلی اصلا ندادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله بچت خوب بشه، هر حرفی که میزنم فقط نترس و ناراحت نشو، ولی چون دیدم بهت میگم که فردا روزی پشیمان نشی، اسهال زیاد در کودکان باعث تشنج های پنهان در اونها میشه که شاید شما متوجه نباشی، که بعدا کار دستت میده، حتما و حتما بدون اضطراب بچت رو پیش صدتا دکتر ببر تا خوبش نکردی آروم نشین، دکترها میگن اسهال چه ربطی به تشنج داره،اما شما بگو باشه ربط نداره اما حتما و حتما و حتما وحتما اسهال بچت رو خوب کن، یکی نتیجه نگرفتی برو اون یکی، شهرستانی ببر جای دیگه، واااااااااااای که اخیرا در بیمارستان بخش مغز و اعصاب دیدم که این اسهال لعنتی اطفال و درمان نکردن و تشنج و آسیب دائمی مغزی.

فقط نترس خواستم بگم بیماری حتی ناچیز و کوچک در اطفال چه میکنه، از خدا کمک بخواه و در آرامش بچت رو درمان کن، دعاش میکنم

اینجا شهر کوچیکه 5 ۶ تا دکتر اطفال هست که این یکی از همه معروفتره چون پروفسوره تازه برگشته شهر خودمو ...

شیرخشک چی بهش میدی عزیزم؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

عزیزم پسر منم پارسال چند بار پشت سر هم اسهال میشد خیلی هم بد بو بود  آخرش معلوم شد ب چرک خشک کن حساسیت داره  سرما هم میخوره سعی کن ندی .

برای اسهال هم شربت مترونیدازول و لوپرامید خوبه .

لوپرامید از داروخانه بگیر هر ۸ ساعت ۲ونیم سی سی بده خوب میشه

عزیزم انشالله بچت خوب بشه، هر حرفی که میزنم فقط نترس و ناراحت نشو، ولی چون دیدم بهت میگم که فردا روز ...

قربونت برم ممنون که بهم گفتی...نمیدوستم که اسهال باعث همچین بیماریهایی میشه...امروز میبرم درمانگاه حتما خیلی خیلی ممنون

باید داروهای چرک خوشکل برای عفونت چون معده و روده عفونی شده،.

خودت هم حتما و حتما ساشه کیدیلاک زینک از داروخانه بگیر کیدیلاک خالی نه کیدیلاک زینک دار، چند روز اول روزی دوتا ساشه با آب یا آبمیوه یا شیرش بهش بده دو هفته هم روزی یکی حداقل بده، تا روده هاش آرام بگیره، تو رو خدا از پدر و مادرت کمک بگیر با برادری یا عزیزی ببرش شهر دیگه برای درمان

سلام عزیزم...خوشبختانه تب نداره ولی اسهال شدیده دوبارم دکتر بردم به خدا هر بار ۵۰۰ ۶۰۰ خرج دارو شد.. ...

سرخود ب بچه چیزی نده حتما داخل بدنش اتفاقی افتاده که این واکنش رو نشون میده ببر بیمارستان کودکان آزمایش انجام میده ببینه چشه

عزیزم پسر منم پارسال چند بار پشت سر هم اسهال میشد خیلی هم بد بو بود  آخرش معلوم شد ب چرک خشک کن ...

لوپرامید مرتب دادم دکتر واسش نوشته بود ولی مترونیدازول ندادم میترسم این همه شربت میدم ضرر داشته باشه یا جواب عکس بده بدتر کنه

باید داروهای چرک خوشکل برای عفونت چون معده و روده عفونی شده،. خودت هم حتما و حتما ساشه کیدیلاک زینک ...

میبرم دکتر میترسم خودم اینارو بدم بدتر شه..بازم ممنون که راهنمایی کردین و براتون مهم بود تشکر از لطفتون