دو بارم بردم دکتر آمپول و شربت میدن دو روز بهتر میشه دوباره شروع میشه دندوناش داره درمیاد میگن واسه اونه ولی داره آب میشه بچه م امشب تو خواب سه بار بیدار شد با گریه اسهال دفع کرد خیلی شل و زرد رنگ و بدبوو بود خواهشا کسی تجربه ای داره ممنون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معذرت ميخام چطور اهميت نداره وقتي اب و املاح بدن بچه تو سن رشد داره ميره😡هر مشكلي بيشتر از ي هفته،د ...
آره دقیقا زیر پوشکش کلا سوخته با هیچیم خوب نمیشه یه مدت زخم شده بود الان بهتر شده تو این دوماهه م ۱۰۰ گرمم وزن نگرفته نمیدونم چرا گفت نمیخواد بهداشت گفتن حتما ببر آزمایش دکتر متخصص به اصطلاح با سواد گفت لازم نیست
ممنون اون بهتره یا پدی لاکت که دوستان گفتن به نظرتون؟؟
پدی رو من تا بحال استفاده نکردم ولی بچم مثل بچه شما بود راههای خونگیشو هر چی رفتم فایده نداشت همین ک ی بار قطره رو خورد درجا خوب شد منم دیدم خوب شد ی بار دیگه دادم دیگه ندادم بهش .باز خودت از دکتر داروخونه یا دکتر نوزادها بپرس ببین کدوم بهتره