2777
2789

سلام یه اعتراف!

دختر بروز و امروزیم 

خوب میگردم شغل دارم ماشین دارم ۲۲سالمه

دانشگاهم تموم شده اما دربغ از یه دوست همه تا یکی دوماه باهام خوبن بعدش بد میشن باهام نمیدونم چرا همه اولش ذوق دارن از دوستی باهام 

ولی بعد یه مدت باهام بدمیشن همه فاصله میگیرن 

واقعا حرکت بدی نمیزنم 

یا دست رو ادمای خیلی بالا نمیرارم برا دوستی با هکه اخلاقم خوبه واقعا اینو نامزدم بارها گفته میگه نمیدونم چرا دخترا باهات اینجوری میشن بعد یمدت بدتو میگن باهات بد میشن میگه از رو حساذته ولی واقعا منطقی نیس همه باهام بد بشن هزار نفر از من خوشگلتر بودن که باهام بد شدن

دقیقا مشکلمم از ابندایی تا الان هست

قبطه میخورم به بقیه که خیلی دوست و رفیق دارن 

مثلا امروز به یه به طاهر دوست پیام دادم عصر کجایی میگه خونه مامان بزرگ عصر استوری دوست مشترکمو میبینم باهم بیرونن!!!

خداشاهده هزارتن بار بالا پایین کردم رفتارمو بررسی و انالیز کرذم واقعا هیجا ایراد از من نبوده 

ولی خیلی جالبه این موضوع برام که ما سه تا بچه اییم داداشم حدودا ۳۰سالشه و دقیقا همین مشکلو مثل من از بچگیم داشته که همه بعد یمدت باهام بد میشن

من میگم اگه از رو حسادته باید از اول غیض کنن

ولی ابجی که بچه دومه کلییی دوست و رفیق داره

من واقعا از دل و جون مایه میزارم معرفتم تو دوستی خیلی بالاس تازه بدون منت ماشبن میارم بنزینشم خودم میزنم تا شمالم بگن میارم باغمونو در اختیارشون میزارم ولی انقدر احمق نیسم که خیلی بها بدم 

میشه بگین شمام این مشکلو ذاربن با نه؟

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان تو این دوره زمونه رفاقت معنی نداره همه برای منفعت باهاتم ولی حس می کنم توهم کمی مغروری&nbs ...

نه عزیزم اتفاقا من اصلا مغرور نیسم این حرف نامزذمه که میگه حتما بهت حسادت میکنن من خلافشو میگم میگم حسادتی در کار نیس

والا من که ۱۷ سالمه وضیعت ام مثل الان توعه این اتفاق ربطی به سن نداره ولسه یه سریا هست از تنهاییت لذ ...

بعضی وقتا تا مرز خودکشی میکشونه منو 

اصلا برام ساده نیس

مسئله مهمیم نیس

ولی حس دوست نداشته شدن

حس نخاستنت یه حس مزخرفیه

خیلی وقتا بوده یه اکیپی بودیم بعد بمدت فقط من حذف شدم ازش

نه عزیزم اتفاقا من اصلا مغرور نیسم این حرف نامزذمه که میگه حتما بهت حسادت میکنن من خلافشو میگم میگم ...

درکل ازمن به شما نصیحت با آدما معاشرت کن اما نه درحدی دوست صمیمی واقعا جامعه الان مثل زمان پدر مادرامون نیست من که از دوست و رفیق اکیپ و حتی از دوست صمیمی ده ساله خیری ندیدم همشون یه روزی بهت ضربه میزنن

درکل ازمن به شما نصیحت با آدما معاشرت کن اما نه درحدی دوست صمیمی واقعا جامعه الان مثل زمان پدر مادرا ...

ولی به یه دوست صمیمی جهت دلگرمی احتیاج دارم 🥲

نمیشه 😂😂اینجا فحش داد ولی چیز لقشون فکرنکن بابا

هعییی اره اونکه اره

ولی دور اطرافم دوستای پایدار خیلی دیدیم نمیدونم چرا دوسم ندارن دوس دارم از یکدومشون بپرسم