لطفا تا آخر بخونید. نمیخوام پربازدید بشه چون حتما شناسایی میشم. همسرم تو این سایت سرمیزنه گاهی.
اول خوبی ها:
خیلی مراقب نیازهامه(چه خوراک، چه پوشاک و چه +18، چه تعویض لوازم خانه و سفر و...در حد عالی)
بخشنده هست و خیلی خوبی و کمک مالی به خانوادم کرده)
اگه در توانش باشه حتما به نیازمند کمک میکنه.
نماز اول وقت، روزه و پرداخت خمس رو حتما انجام میده.
در مقابل خانوادش ازم دفاع میکنه و حتی گاهی نمیذاره گلایه هاشون حتی به گوشم برسه.
گاهی هدیه های سورپرایزی برام داره.
میدونه از حیوانات میترسم خیلی مراقبمه.
وقتی مریض میشم با بچه ها بازی میکنه یا میبره بیرون تا من استراحت کنم.
کافیه بدونه وسیله ای لازم دارم، توی یه لیست مینویسه و تو اینترنت میگرده و بهترینش یا بهترینه اون توانایی مالی که داره رو برام میخره.
اگه سفارش کاری تو خونه داشته باشم باهام همکاری میکنه تا بتونم سر موقع برسونم.
تو یه واحد از خونه ی پدر همسرم زندگی میکنم 10ساله و یک ماشین داریم.
حالا معایب:
اهل سرزنش کردن هست، یعنی اگه کاری رو اشتباه انجام بدم حتما حداقل 4بار رو میگه چرا و فلان و بهمان، فرقی هم براش نداره کجا هستیم و کسی پیشمونه یا نه.
اجتماعی نیست و روی هم کلام شدن با بقیه رو خیلی نداره به خاطر همین اکثر خریدهارو اگه بتونه اینترنتی میخره. مثلا اگه مغازه دار حرفی بزنه و نشنوه، نمیگه ببخشید نشنیدم، سرتکان میده که مثلا فهمیده.
شب های قدر و... من خیلی دوست دارم بریم جاهایی که شلوغه مثل شهدا و... ولی ایشون به خاطر تنفر از ترافیک و نگرانی برای جای پارک اصلا من رو نمیبره، اگرم اوایل ازدواج برده، تا برگشت به خونه از غر زدن اعصابم رو داغون کرده که من گفتم نریم ها.
خیلی اهل لباس خریدن برای خودش نیست. اگه بخره مارک و گرون میخره، کفش چرم میخره و تکراری. مثلا الان یه کت تک داره فکر کنم 10سالی هست همون رو عیدها و گهمانی ها میپوشه. نو و شیک مونده، لامصب هیچیش هم نشده. وقتی میگم یه رنگ دیگه مثلا بخر، میگه آخه اون رو دارم.
مشکل نامنظمی دندان داره، ارتودنسی رفته ولی از بس دردناک بوده ولش کرده.
مشکل قوز کردن داره و کمی پشتشون فرم گرفته.
اگه از مسئله ای ناراحت بشه داد میزنه.
اگه توی منزل پدر یا اقوام من از چیزی ناراحت بشه یواشکی و گاهی تابلو به من میگه و کلا اون مهمونی به دهن من زهر میشه و تپش قلب میگیرم تا مشکل رو برطرف کنم، ناراحت نشه.
حلا خصلت هایی که با هزار جون کندن من کم تر کرده:
قهر کردن از 5روز به چند ساعت رسیده و گاهی چند دقیقه
بوی بد دهان، با پودر و.. خیلی بهتر شده
پوشیدن لباس توی منزل اوایل اصلا خوب نبود الان به مرتبی در خانه هم رسیدگی میکنه.
مهمونی زنانه دوست نداشت خیلی برم الان بهتر شده.