2777
2789

پنیر و خامه فراوان

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دستور آشپزی کانال خودمه 

🔻 پاستا پنه با سس آلفردو ( برای دونفر )
⏳ زمان آماده سازی :  ۴۰ دقیقه

مواد لازم :
پاستا پنه ۱۵۰ گرم
فیله مرغ ۱۲۰ گرم
قارچ ۱۲۰ گرم
کره ۲۵ گرم
خامه 70 تا ۱۰۰ گرم
شیر  نصف لیوان
سیر دو حبه
پنیر پارمیزان یک قاشق غذاخوری
نمک فلفل و آویشن به مقدار لازم
جعفری  سلیقه ای خیلی کم

پاستا رو می‌جوشانیم در همین حال
سیر را به همراه مرغ خرد شده و نمک و فلفل و خیلی کم آویشن در نصف کره تفت میدهیم.
بعد از تغییر رنگ مرغ قارچ درشت ورقه شده را اضافه میکنیم و اجازه می‌دهیم آبش تبخیر شود و کمی تفت بخورد. بقیه کره و شیر و  جعفری را اضافه میکنیم.
بعد از حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه جوشیدن پاستا پنیر پارمیزان را هم به مخلوط شیر اضافه کرده و (من پنیر پارمیزان دوست ندارم نمیزیزم و برای پنه مارک مک ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میجوشونم ) پاستا را آبکش کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. خامه را هم اضافه میکنیم. و حدود پنج دقیقه با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم مزه ها به خورد هم بروند. (هرجا حس کردیم خامه یا شیر کم است اضافه میکنیم) سپس زیر گاز را خاموش کرده و سه چهار دقیقه زمان میدهیم کمی خنک تر شود و خودش را بگیرد.