2777
2789

سلام. پسر من تازه پنج سالش تموم شده. پارسال فرستادیمش پیش ۱، هدفمون بیشتر این بود که بچه با محیطی غیر از خونه آشنا بشه و با بچه‌های دیگه بیشتر بجوشه.

خوب از این نظر خوب بود، ولی پسرم تو این سال خیلی مریض شد. ضمن اینکه روزهای زیادی هم به خاطر آلودگی هوا و ... تعطیل بود. صبح زود هم نمیتونست بیدار بشه و روزهایی که می‌رفت هم دیر می‌رسید. آخر سر هم خسته ده بود و هم می‌گفت نمی‌خوام برم، نمی‌خوام برم. برای همین ما دیگه تابستون ثبت نامش نکردیم. الان که نزدیک مهر شده دارم فکر میکنم چطوره اصلا پیش دبستانی نفرستمش؟

چون از نظر آموزشی واقعا فکر نمیکنم چیز زیادی یاد بگیره، ۳۵ تومن پول بی زبون هم باید بدیم، بچه هم از روی اجبار و بدون علاقه زیاد بخواد بره.

نظر شما چیه؟

به نظرم بفرستش تا با همین چالش ها آشنا شه که برا مدرسه به مشکل نخوره

بابت شهریه ش هم بفرستش مراکز دولتی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما پیش دبستانی نداریم که بچمو بفرستم ارزومه بفرستمش🥲

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بنظرم بفرستش و سعی کن علاقه مندش کنی یجور تمرینه برای مدرسه 

دخترخالم پیش دبستانی رو رفت خیلی چیزا یادش دادن یجورای پایه کلاس اوله اعداد حروف الفبا و چیزای دیگه

ما آبادانیا   

دقیقا منم ننوشتم پیش دبستانی هم بخاطر سیستم اموزشی مذخرف کشورمون  هم اینکه یماه دیگه زایمانمه دیدم دردسر نوزاد و زایمان ی طرف ی نفرم باید این بچه رو ببره بیاره ب درساش برسه ی مریضی هم بیاره که قشنگ بیچاره میشیم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

جای خصوصی نفرستین که ۳۵ بدین این چالشارو برا کلاس اولیم دارین از الان عادت کنه بهتره

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
«آخر سر هم خسته ده بود و هم می‌گفت نمی‌خوام برم» اصلاح: «آخر سر هم خسته شده بود و هی می‌گفت نمی‌خ ...

آخرش که چی؟  بفرستش عادت کنه حداقل برای مدرسه این بازی ها رو براتون درنیاره

یا ارحم الراحمین