2777
2789
عنوان

یهویی یاد فیلم اویک فرشته بود افتادم😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکنم ۸۸

نه بابا کمتر

من ۸۸ ازدواج کردم

اون زمانی که این پخش میشد اول راهنمایی بودم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
دقیقا  چرا اینقد ترسناک بود؟با اینکه مسخره بود😐 مثل بز میترسیدم من مخصوصا اونجا که رو شیشه ر ...

وای گفتی

موقعی که رو شیشع راه میرفت جلو اون بچه 

یا موقعی که جلو ثریا قاسمی تغییر کرد .

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

من فیلمم حلقه  اون جایی که دختره داشت از تی وی میومد بیرون داشتم جیغ میزدم داداشم خواب بود از خواب پرید یه پس گردنی بهم زد دو متر پریدم بالا تا دو ساعت میلرزیدم فکر کردم دختره اومده😆

ولی قبول کنین الیاس تو اغما واقعا شیطان جذابی بود آدما حق داشتن که گولشو میخوردن🥲😅 ...

افرین افرین

من اونو ندیدم فقط در حد تبلیغات و از اینو اون شنیدم که حامد کمیلی نقش شیطون داشت

البته به نظر من تو اون فیلم امین تارخ خدا بیامرز از همه خوش تیپ تر و خفن تر بود

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
نه بابا کمتر من ۸۸ ازدواج کردم اون زمانی که این پخش میشد اول راهنمایی بودم

گوگل کردم  واسه سال 84 بود

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
 ولی قبول کنین الیاس تو اغما واقعا شیطان جذابی بود آدما حق داشتن که گولشو میخوردن🥲😅 ...

تلویزیون  ماه رمضون جذاب بود یه زمانی سریال جراحت هم خوب بود فقط اون سکانس همش توذهنمه چون تبلیغاتش همین بود گوش کن اکرم از این به بعد امیر حافظ کر

دقیقا  چرا اینقد ترسناک بود؟با اینکه مسخره بود😐 مثل بز میترسیدم من مخصوصا اونجا که رو شیشه ر ...

وای دقیقا منم اون قسمتو دیده بودم نزدیک بود سکته کنم . یادمه یه چراغ خواب داشتم رنگ نورش صورتی بود یاد مثل سگ میترسیدم روشنش کنم شبا .

من فیلمم حلقه  اون جایی که دختره داشت از تی وی میومد بیرون داشتم جیغ میزدم داداشم خواب بود از خ ...

🤣🤣🤣🤣خداییی نوار ویدیویی خیلی ترسناکه اتفاقادشوهرم رفته ویدیو قدیمی باباش واورده با یه سری نوار قدیمی مم هربار میبینم زهر ترک میشم نکنه یکی از نوار ها نفرین شده باشه🫥🤣