2777
2789
عنوان

بچه ها ببخشید یه سوال شخصی!!!

440 بازدید | 24 پست

اگه دوست داشتین بیاین بگین طلا های سر عقد و عروسی که خونواده شوهرتون بهتون داده چند گرم بوده و چجوری بوده ؟

من خودم حلقه ازدواجم پارسال ۴۰ میلیون شد چون ۶۰ تا برلیان روش هست. سر عقدم به سلیقه ی بی سلیقهی شوهرم یه نیم ست گوشواره و گردنبند بود که اونم حدودا ۳۰ اینا میشد اون زمان

گرمشو نمیدونم

الان واسه عروسیم مادرشوهرم رفته یه سرویس ۳۰ گرمی واسم خریده میگه ۸۰ تومن شده

نشونم داد بهم گفت اگه دوسش داری که هیچ اگه نه بریم واست عوضش کنیم.

واسه تولدم هم شوهرم بهم یه حلقه داد که ۱۰ تومن بود. اینا کل هزینه ای هست که برام کردن

ها راستی سر عقد بالا سر حضرت باباش بهم یه ربع سکه هم داد.

حالا میخوام ببینم من این چیزایی که گرفتن برام متوسطه یا پایینه یا بالاست؟ بخدا چون نمیدونم که بقیه چجوری هستن و تو عروسیا دقت نکردم نمیدونم اصلا. مامانم اما خونواده شوهرم هرکار که میکنن کلا به چشمش نمیادو همش میگه کم گذاشتن برات و هیچ کاری برات نکردنو سنت بجا نیاوردنو از این حرفا....

متوسط رو به بالا 

شاید باورت نشه ولی طرف ما خیلیا حتی سرویس عروسیو بدل نیخرن خداتو شکر کن اتفاقا اصلا کم نذاشتن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف ما رسمامون میگم 

شبی ک نشون میارن یک انگشتر میارن  به عنوان نشان تو صورت 

روی عقد ی نیم ست میدن 

شب اولی ک داماد و عروش پیش هم میخوابن داماد باید ی هدیه ایی بیاره حالا هرچی بود بوده یکی کیف اورده یکی کفش یکی پلاک طلا بستگی به وضع مالی داماد داره . 

بعدش میرههه تا عروسی عروسی باید ی سرویس کامل طلا برای عروس بخرن 

همیناست 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

پایین بودنش که پایینه ولی خب دیگه

پایینه؟؟؟؟؟؟؟

طرف ما رسمامون میگم  شبی ک نشون میارن یک انگشتر میارن  به عنوان نشان تو صورت  روی ع ...

راستی ما ترک هستیم 

جهازم ۶ تکه بررگ با داماده ماشین ظرف و لباسشویی 

فرش 

تلویزیون 

یخچال  

سرویس چوب

یعنی بقیه چجور هدیه ای میدن سر عقد و عروسی ؟؟؟

خب از ما تورکا یکم فرق داره چون جهاز و... رو کلا سمت دختر میگیره. ما مثلا النگو میدیم، سرویس قابل قبول میدیم، سرویی سی گرمیو فوت کنی میره دیگه. 

کلا یکم فرق داره ولی بااین اوضاع اقتصادی خوب دادن

طرف ما رسمامون میگم  شبی ک نشون میارن یک انگشتر میارن  به عنوان نشان تو صورت  روی ع ...

خب مال منم که همینا شده دیگه

من منظورم از کل خرجی که کردن فقط و فقط طلا بود هااا

وگرنه شوهرم کلی چیز میز واسم میخره همیشه و تو دوران قبل از ازدواجمون هر سری با دسته گل و هدیه میومد

ولی چون مامانم همش میگه اینا برات کم میذارنو رسم و رسوم و اینا خیلی رو مخمه.

تازه شوهرم ۵ تا تیکه بزرگ یعنی کل سرویس چوب یخچال ظرفشویی لباسشویی و فرش و تلویزیونو لوسترو همه چیو اون خریده !!!

بعد مامان من میگه وظیفشه باید بده😐✋🏻

راستی ما ترک هستیم  جهازم ۶ تکه بررگ با داماده ماشین ظرف و لباسشویی  فرش  تلویزیون ...

اره اینارو شوهر منم خرید

نامزدی با ما بود و عروسی کامل قراره با شوهرم باشه

اونا رفتن ۴۵ میلیون پارسال واسه من حلقه خریدن

اونوقت مامان من رفت یه حلقه ۲۰ تومنی داد به شوهرم😣

خب مال منم که همینا شده دیگه من منظورم از کل خرجی که کردن فقط و فقط طلا بود هااا وگرنه شوهرم کلی چ ...

بخشید من نباید با این لحن حرف بزنم 

دلی مادرتون خیلی پر توقع هست 

حالا اگر برادر داری برادرتون ازدواج کنه شاید حتی نصف خانواده ی همسرتون برای زن داداشت هزیینه نکنه 

کلا داره زحماتشونو میزنه به کوری 

مادرزن و مادرشوهر کلا با حرفاشون زندگی هارو تلخ میکنن 

شما رها کن و نه به حرف مادرت نه به حرف مادرشوهرت گوش نده