من انقدرررررر تو حرف زدن سوتی میدم که دیگه تو جمع میترسم حرف بزنم🥴
وحشتناک ترین سوتی که دادید و تعریف کنید🤭
حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همهی حقهای دنیا با شماست، پس لطفا واسهی بحث کردن ریپ نزن✋️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخاستم بگم خیرات مرده رو بخورید گفتم چیز مرده رو بخورید :) شوهر عمه هام تا دقایقی کلا سکوت ب ...
😧🙊🙊🤣
حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همهی حقهای دنیا با شماست، پس لطفا واسهی بحث کردن ریپ نزن✋️
تو اسکای روم وقتی مجازی بود دبیر گفت اگه یه گل خیلی جذبتون کنه چکار میکنین من فقط نوشتم:میکنمش د ...
امان امان🤣🤣
من موقع سریال پوست شیر،رفتیم فلش بریزیم به آقاهه گفتم پوست سیر رو بریز
وااای😐😂