2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالامین و ضد آفتاب زیاد بمال روش 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کالامین و ضد آفتاب زیاد بمال روش 

سلام ببخشید میپرسم دوست آنالیزا هستی دلم میخواست در مورد موضوعی باهاش صحبت کنم اینقدر دست دست کردم که رفت دیگه نمیاد سایت ؟

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
سلام ببخشید میپرسم دوست آنالیزا هستی دلم میخواست در مورد موضوعی باهاش صحبت کنم اینقدر دست دست کردم ک ...

اره عزیزم  من دوستشم 

دقیق نمیدونم ولی  ب نظرت آدم میتونه نیاد نی نی سایت؟ 

میتونه دلتنگ   دوستاش نشه؟

میره پیش داداشش  احتمالا  بعد ک برگشت بیاد سایت . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره عزیزم  من دوستشم     دقیق نمیدونم ولی  ب نظرت آدم میتونه نیاد نی نی سا ...

ممنونم عزیزم کاش بیاد ازش خوشم می‌آمد 

تو تاپیکم که حذف کردم خیلی خوب راهنمایی میکرد احساس کردم خوب متوجه مشکلم شده امروز فردا کردم باهاش حرف بزنم دیدم تاپیک زده شاید نیام سایت 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
ممنونم عزیزم کاش بیاد ازش خوشم می‌آمد  تو تاپیکم که حذف کردم خیلی خوب راهنمایی میکرد احساس کرد ...

اه  آدم دردی ک خودش کشیده رو خوب میتونه راهنمایی کنه

خیلی چیزا ما خودمون میدونیم ولی نیاز داریم همونا رو از کس دیگه بشنویم ،برامون تکرار بشع یاد اوری بشه 

اه  آدم دردی ک خودش کشیده رو خوب میتونه راهنمایی کنه  خیلی چیزا ما خودمون میدونیم ولی ...

ای ول انگار وقتی یکی دردتو می‌فهمه و درکت می‌کنه و باهاش هم صحبت میشی کمک می‌کنه دردت کمتر بشه بهتر با مشکلت کنار بیای یا راه حل براش پیدا کنی 

ای ول انگار وقتی یکی دردتو می‌فهمه و درکت می‌کنه و باهاش هم صحبت میشی کمک می‌کنه دردت کمتر بشه بهتر ...

آره اگه

نمیگم درد دل تو دنیای واقعی خوبه 

ولی ب چشمم بسیار دیدم ک همین هم صحبتی دردامون کم کرد 

آره اگه  نمیگم درد دل تو دنیای واقعی خوبه   ولی ب چشمم بسیار دیدم ک همین ه ...

از نوشتارت مشخصه پرکرده هستی 

بنظرت باهاش هم صحبت بشم آدمی هست حوصله نشستن پای درد و دل کسی داشته باشه حس کردم خیلی درگیر کار و بچه و مشکلاتش هست 

از نوشتارت مشخصه پرکرده هستی  بنظرت باهاش هم صحبت بشم آدمی هست حوصله نشستن پای درد و دل کسی دا ...

انالیزا خیلی با حوصلس . شاید نتونه ب موقع انلاین باشه ولی تا انلاین بشه میاد جواب میده  

انشالله تاانالیزا آنلاین بشه مشکل تو کامل حل شده باشه آمین

انالیزا خیلی با حوصلس . شاید نتونه ب موقع انلاین باشه ولی تا انلاین بشه میاد جواب میده   &n ...

مشخص بود خیلی زرنگه میرفتم تاپیکاش میخوندم خداکنه بیاد به منم دلداری بده چقدر خانم گلی هستی خدا از دهنت بشنوه شوهرم بهم خیانت کرده با اینکه گذشته هرکاری برام انجام میده از زندگی دلزده و خسته ام حوصله ندارم هیچ هنری هم ندارم 😓