2777
2789
عنوان

تنگ نفسی در بارداری

184 بازدید | 8 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من هفته ۲۴ بارداریم 

همه ازمایشام خوبه اکو قلبم دادم 

خیلی تنگه نفسم نفسام سطحیه 

جوری که ۴۸ ساعته نتونستم بخابم  میدونین ممکنه از چه خوراکی هایی باشه یا چکار کنم بهتر شم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشته ام اروم گمیگیرم

من تو این بارداریم عوارضی را دارم تجربه می کنم که تقریبا برام تازگی داره

یکیش همین تنگی نفس هست

درازکش که میخوابم بعد از مدتی با حالت خفگی و کمبود اکسیژن بیدار میشم و نهایتا نشسته می خوابم

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
من تو این بارداریم عوارضی را دارم تجربه می کنم که تقریبا برام تازگی داره یکیش همین تنگی نفس هست در ...

اولین بارداریمه حتی وقتی نشته ام احساس میکنم اکسیژن کافی بهم نمیرسه . واقعا نمدونم چطور ۴ ماهه دیگه دوم بیارم

اولین بارداریمه حتی وقتی نشته ام احساس میکنم اکسیژن کافی بهم نمیرسه . واقعا نمدونم چطور ۴ ماهه دیگه ...

واقعا درک میکنم

منم یک وقت هایی در حالی که نشستم و فعالیتی ندارم ضربان قلبم بالا میره و نفس کم میارم

تو بارداری جریان خون افت پیدا می کنه

سه ماهه آخر حجم خون تو بدن مادر زیاد میشه

اکسیژن رسانی به ارگان های بدن مادر هم اختلال پیدا می کنه

برای همه یکسان نیست ولی خوب جز عوارضش هست

ان شاالله به سلامتی این چند ماه برات طی بشه

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️