2777
2789
عنوان

کربوکسی تراپی 👣

282 بازدید | 6 پست

سلام خانوما از یه دکتر پرسیدم گفت برای روشن شدن زیر بغل میتونی کربوکسی تراپی کنی ۶ جلسه حداقل و جلسه ۳۰۰ واقعا اثر داره برم ؟ کسی رفته نتیجه گرفته باشه

نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم‌ سرگردانم‌‌» 😶‍🌫️حقیقت آینه‌ای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکه‌ای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچ وقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ترک دا م رو باسن و کمر به نظرت مفیده؟

میگن خوبه بعضیا نتیجه دیدن بستگی به بدن داره انگار که نتیجه بده یا نه اما همین دکتر گفت حداقل ۶ جلسه باید اومد تا نتیجه دید 

نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم‌ سرگردانم‌‌» 😶‍🌫️حقیقت آینه‌ای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکه‌ای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچ وقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫
برای سفید شدن واژن خوب هست من برم

بله خوبه خودمم شک دارم برم یا نه ۶ جلسه پول بدم اخرش نتیجه نده اما در کل دیدم نتیجه داشته