it_is_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 714 عنوان نکات یه قرمه سبزی خوشمزه 211 بازدید | 16 پست اولین بارمه میخوام قرمه سبزی درست کنمنکته هایی که داریدو میگید بهم لطفااا؟ این روزها خوشحالم 1402/06/23 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esfahan13 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 790 نکته خیلی مهمحداقل ۲۴ ساعت باید رو گاز باشه تا خوب جا بیفته
zahra1994 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 6015 لوبیا رو بذار توی اب ولرم رو به گرم خیس بخوره یک ساعتیآبش رو یک ربع یکبار عوض کن ***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
zhivar76 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 268 نکته خیلی مهم حداقل ۲۴ ساعت باید رو گاز باشه تا خوب جا بیفته خاصیتی هم مگ واسش میمونه چ خبره ۲۴ ساعت
it_is_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 714 نکته خیلی مهم حداقل ۲۴ ساعت باید رو گاز باشه تا خوب جا بیفته نمیسوزه؟اگه ۱۲ شب بذارم واسه ناهار فردا؟ این روزها خوشحالم
mopp عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 458 داخلش یکم رب انار بریز البته نه زیاد ولی رب گوجه اصلا استفاده نکن لیمو عمانی رو بشکن دونه هاشو دربیار بنداز دور پوستش و اون سیاهیایهداخلش رو بریز داخل اسیاب بعد بریز داخل خورشتت
esfahan13 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 790 خاصیتی هم مگ واسش میمونه چ خبره ۲۴ ساعت پر از خاصیته نمیدونستی ؟؟
ملوک_سلطنه عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1079 نمیسوزه؟ اگه ۱۲ شب بذارم واسه ناهار فردا؟ نه عزیزم همون چهار پنج ساعت بسه.رب انار ترش هم اگه بزنی خوب میشه
esfahan13 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 790 نمیسوزه؟ اگه ۱۲ شب بذارم واسه ناهار فردا؟ اگر خودت هم بیدار بمونی نمیسوزه اگر بخوابی ، درجا میسوزه
it_is_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 714 داخلش یکم رب انار بریز البته نه زیاد ولی رب گوجه اصلا استفاده نکن لیمو عمانی رو ب ... میخواستم قره قروت بزنمرب انار بهتره؟ این روزها خوشحالم
مافیا عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 1919 من نکته قرمه رو این میدونم سبزی ب ارامی و قشنگ سرخ به اخر سرم نصف فنجون اب تمر میریزم واقعا خوب میشه
ساندویچ_دونونه عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 1696 البته رب انارت نباید ملس یا شیرین باشه.رب انار ترش خوبه.فلفل سیاه هم بریز.نیم ساعت اخرم یکم شنبلیه سرخ کن بریز توش
سنجش عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 8210 آب زیاد نریز سبزیشو خوووووب سرخ کن زیرشو کم کن تا۵ساعت باحرارت کم قشنگ جابیفته رب لیمو عمانی محشرش میکنه