هرکسی خوند اسمشو بفرسه سه تا اضافه میکنم میفرسم برای قبولی حاجتش🥹🙏😭 من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم دعا کنین این ماه منم باردار باشم دیگ خسته شدمم خدا ترو قسم میدم به حضرت عباست حاجت همه رو بده حاجت منم بده😭😭👶👶
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انشالله عزیزم. دعای توسل میخونم هر روز شمارم دعا میکنم حتمک
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
برای حاجتت حمد و توحید میخونم گلم اسمم فاطمه. لطفا شما هم برای حفظ آبروم و گرفتن همه حق و ...
چشم ب روی چشمم منم در دعای توسلم خیلی دعات میکنم به مراد دلت برسی انشاءالله