2777
2789
عنوان

آقا هستم :: مادران گرامی همچین بچه رو دیدید؟ راه حلتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 53 پست
هنوز نه اما کم کم میخوان قطع کنن

اگ قطع کنن کم‌کم غذا خوردنشم بهتر میشه. بشرطی که شیرینیجات و تنقلات بی فایده رو از دسترسش دورکنید

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه روانشناس کمک بگیرید که بیش فعالی رو در کودکتون بررسی کنه و معمولا با اصرار بچه ها غذا نمیخورن ...

بله حتما

ممنون

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
دقیقا دختر خاهر من,, اصلا با زور بهش غذا ندین بیتفاوت باشین وقتی گروسنش بشه خودش میاد سمتش و اصلا غذ ...

🙏🙏🙏

دختر داداش منم از بچگی تا ۵ سال اینجور بود  😑بعد جالبه زبونش دراز و فقط،حرف میزد 😂مغز،آدمو م ...

🙏🙏🙏

دقیقا دختر خاهر من,, اصلا با زور بهش غذا ندین بیتفاوت باشین وقتی گروسنش بشه خودش میاد سمتش و اصلا غذ ...

بله مشکل اصلی هم همون تنقلاته

دختر من تا 3 سالگی همینطور لجباز و بد غذا بود، حتی حرف هم نمیزد همه فکر میکردن مشکل گفتاری و شنوایی داره. 

به پیشنهاد خاله م بردم گذاشتمش مهد کودک، به سه ماه نرسیده خوب شد. 

الان دیر بجنبیم هم خودمونو میخوره هم مغزمونوᥬ🤭᭄ 

اول باید تنقلات رو حذف کنید بعد هم اینکه بفرستیدش مهد کودک اونجا کنار بچه ها درست میشه. 

توی مهد به قدری گشنه شده بود که به نان و پنیر رضایت دادᥬ😁᭄ 

چون اونجا کسی ناز نمیکشه و با بشقاب دنبال بچه نیستن. تایم غذا هم مشخصه. 

اگه نخورن گرسنه میمونن. 

کاربر سال 98 هستم
دختر من تا 3 سالگی همینطور لجباز و بد غذا بود، حتی حرف هم نمیزد همه فکر میکردن مشکل گفتاری و شنوایی ...

خیلی ممنون لطف کردید روش خوبیه