2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم؟

218 بازدید | 21 پست

خانوم ها سلام .

من پریودی ۴ روز عقب انداختم .

از علایم هم تهوع و سردرد شدید .و گاهی تیر کشیدن زیر دلم که کم پیش اومده .و سرگیجه هم تقریبا داشتم .

روز قبل پریودی بیبی چک زدم سریع منفی شد .

چند روز قبل پریودی هم قشنگ حالت پریودی داشتم اما نشدم .و اینکه پریودیم منظومه..

و چون اومدم با خانواده همسر شهرستان به هیچ عنوان نمیتونم تنهایی برم  بیرون که بیبی بگیرم یا آزمایش بدم .همش یکی کنارمه 

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امید خدا بارداری.... انشالله بسلامتی باشه. و اینکه دوستان راهنمایی کردن دیگه...

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
علائم پریودی و بارداری یکیه کلا،نمیتونی بری بیرون باید صبرکنی دیگه☹️حداقل ده روز صبرکن بعدش برو ازما ...

اره دیگه تا اون موقع برگشتم میشه از بدم ..خودم عجولم ..قبل رفتن تو مترو بودم دو بار پیش اومد که دو تا حاج خانوم جاشون بهم دادن گفتن بیا بارداری اینجا بشین ..منم خوشحال گفتم اینا بهشون وحی شده😅😅 هیچی دیگه بیبی همون فرداش زدم منفی شد

اصلا نمیشه با علائم چیزی رو حدس زد عزیزم

علائم تو اقدام کلا تغییر میکنه

و اصلا چیزی به نام علائم بارداری نداریم

تو میتونی بدون علائم باردار باشی یا با علائم پریود

فقط با بی بی چک و ازمایش میشه فهمید

ان شاالله به خواستت برسی

اره دیگه تا اون موقع برگشتم میشه از بدم ..خودم عجولم ..قبل رفتن تو مترو بودم دو بار پیش اومد که دو ت ...

منم مادربزرگم همش به مامانم میگفت که من حاملم😂حالا خودم خبرنداشتما

ولی چند روز صبرکن که مطمئن بشی دیگه عجله نکن😍ایشاالله هرچی صلاحه همون بشه عزیزم