2777
2789
عنوان

من و شوهرم کارمون تو دادگاهه ولی الان یچیزی شده نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط با وکیلت مشورت کن به اینجا بسنده نکن ممکنه کاری کنی به ضررت بشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

برو در خونه بگو از طرف دادگاه آمدم آدرس همچون کسی دادن اینجا زندگی میکنه . با شما چه نسبتی داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اخع مگه میشه الکی ادرس بنویسه حتی پلاک رو هم نوشته

ببین یکاری کن

یه سفارشی غذایی بسته ای چیزی بگو یه مرد غریبه ببره دم اون خونه بگه فامیلی شوهرتو بگه اگه طرف بگیره یعنی شوهرتو میشناسه اگه نشناسه ام که میگه اشتباهه 

فقط اگه نگرانی که الکی نگه نبشناسم و بسته رو تحویل بگیره بگو خود آقا باید بیان تحویل بگیرن

یا میگه خونه نیست یا خونه باشه میاد میگیره و میبینی

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
فک کنم این راه درستشه اره

قطعا ... یه بنده خدایی هم از شوهر روانی دخترش فیلم گرفته بود به عنوان مدرک که مرده یه تخته ش کمه .. برد پیش وکیل گفت این مدرک نیست تازه اون آقا می‌تونه شکایت هم بکنه .. فک کن اگه مشورت نکرده بود چه فاجعه ای میشد

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

این حرف سندیت قانونی میتونه داشتع باشه؟ نفقه برام مهم نیست حقیقت برام مهمه

ایشون اظهار کنه بگو خونه و وسایل منزل در شان من تهیه کنه من تمکین کنم بعد با مامورم برو برای تمکین 

انشالله که اونا مستاجرای قبلی بودن و رفتن از اونجا 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.