2777
2789
عنوان

شوهرم خواب دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 63 پست
کاربر آقا بهتون گفت نریزه  مردا چه بی غیرت شدن

قبلا خانوما میگفتن این مردا اکثرا برا مخ زنی تو سایتن من باورم نمیشد یک روز تو کامنتم گفتم شوهر من خوشش نمیاد تو نی نی سایتم با این کامنت همزمان ده تا مرد بهم درخواست دوستی داده بودن. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا خانوما میگفتن این مردا اکثرا برا مخ زنی تو سایتن من باورم نمیشد یک روز تو کامنتم گفتم شوهر من خ ...

اوه😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سر سزارین میگفت پول میدم دکتر لوله هاتو ببنده راحت شیم من ناراضی بودم

من بعد سومی میخاستم ببندم بشدت دنبالش بودم حتی رشوه بدم . یه دکتره گفت بگو شوهرت بره ی پولی بده ببندن براش ادرسم میداد . ب شوهرم گفتم گفت نمیخام چرا خودم ناقص کنم 🙄🙄 دکترم گفت بیااااا شوهراتون چقدز خودشون دوس دارن بعد شماها میاین التماس همع بلایی سرخودتون میارید 😐 منم نبستم .

پس با این حساب دستگاه ازهمه بهتره

آره مسی بذار اگه ب فلز و بدلیجات حساسیت نداری . قبلش چکاب کم خونی و عفونت و ... بده و پاپ اسمیر .... گذاشتی تو ماه اول یه روش جلوگیری داشته بش سونو برو بعد اولین پریودی جاش خوب بود دیگه جلوگیری نمیخاد .  کار سنگین و ورزش سنگین ماههای اول نکن .. هفته اولم استراحت کن بیشتر .