2777
2789
سلام خانما،دکترم برام سونو آنومالی ننوشته،از منشیش پرسیدم چرا ننوشت گفت سونو ها و ازمایشات غربالگریت خوب باشه دکتر الکی سونو نمیفرسته،اینم بگم دکترم 60سالشه و بهترین دکتر منطقه س و مشاور مرکز ناباروری حضرت مریم ساری هم هست،یعنی دکتر خوبیه بهش اعتماد دارم فقط میخوام ببینم کسی مثل من هست که نرفته باشه؟
❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الناجون بعدش مشکلی پیش نیومد؟ نیلوفرجون من هردوتا غربالگری رو با سونو رفتم همشون خوب بود خداروشکر گیسو جون خیالم راحت شد
ببین آنومالی سونوش رو همهههه میرن معمولا ولی آزمایشش رو شاید نرن اسم ازمایشش کواد مارکر هست. تو سونوی آنومالی اندام بچه بررسی میشه تک تک اعضا باید با دقت بررسی بشه تا تشکیل شده باشه ربطی به ان تی که در واقع بررسی سندروم هست نداره
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اتفاقا سونوگرافی انومالی رو همه میرن! حتی از ان تی هم واجب تره
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..
مانترا اتفاقا ازمایش مارکرها رو هم دادم😕 هفته 17 اخرین سونوم بود که دکتر گفت همه چی خوبه منم تعجب کردم چرا برام ننوشت میدونستم انومالی چک کردن اعضای داخلی جنینه ولی به تجربه ش اعتماد کردم امیدوارم مشکلی پیش نیاد
عزیزم همین ۳ یا ۴ ماه پیش یکی از آشناهای ما اتفاقا تو مازندران هم هستن نوزادش بعد ۲ ماه فوت کرد چون مشکلات زیادی از جمله شکاف کام . دررفتگی لگن و فتق و مشکل قلبی و .... داشت تو تهرانم خیلی دکتر بردن بچه رو ولی فایده ای نداشت متاسفانه دکتر اونا هم براشون سونو آنومالی تو ۱۸ تا ۲۰ هفته رو ننوشته بود و اونها هم انجام نداده بودن بچه بیچاره حدود دو تا ۳ ماه زجر کشید و بعد فوت شد این و نگفتم که بترسی فقط خواستم بگم پزشکای سونوگرافی تو سونو های معمولی همه چی رو چک نمی کنن بهتره از پزشکت بخوای حتما برات بنویسه و تو یه جای معتبر انجام بده
مانترا اتفاقا ازمایش مارکرها رو هم دادم😕 هفته 17 اخرین سونوم بود که دکتر گفت همه چی خوبه منم تعجب ک ...

عزیزم گفتی آنومالی نرفتی نینیت الان چطوره؟

خوش اومدی نازمامان.😊