2777
2789
عنوان

شیر خشک گیگوز

2888 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوبین

دختر من ۲ سالشه شیر خشک نان می‌خورد همیشه تو شهرمون دیگه گیر نیوردیم داروخانه گیگوز رو به همسرم پیشنهاد کرده بود یک هفتس میخوره از دیروز شکمش خیلی شل شده و اسهال داره هیچ مشکل دیگه ای نداره مثل همیشه سر حال و شیطونه فقط اسهال داره. ممکنه برای شیرخشک باشه؟ ینی بعد از یک هفته حساسیتو نشون میده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰٪ برا شیرخشکه

بخدا از دیشب مردمو زنده شدم یهو یادم اومد خب ممکنه واسه شیرش باشه دیگه امروز برادر شوهرم از شهر دیگه ک نزدیک ماس نان گرفت آورد بهش دادم تازه بلکه خوب بشه

چرا شیر خشک میدی هنوز؟ شیر گاو بهش بده دیگه،بزرگ شده

اره عزیزم امتحان کردم شیر گاو رو دوبار ب زور و ناچاری خورد دیگه نخورد چون یکم بد غذاس میترسم هیچی نخوره هوا گرمه الان مریض شه هوا یکم خنک شه شیرشو ازش میگیریم دیگه

اره عزیزم امتحان کردم شیر گاو رو دوبار ب زور و ناچاری خورد دیگه نخورد چون یکم بد غذاس میترسم هیچی نخ ...

پسر منم یه سالگی شیر گاو دادم نخورد،حدود یه هفته با شیر خشک قاطی کردم براش،مثلا دوروز ۹۰ تا شیر خشک درست میکردم ۳۰ تا شیر گاو

همینطور بیشترش کردم تا عادت کرد

تا وقتی از شیر نگیریش کامل غذاخور نمیشه

اره عزیزم امتحان کردم شیر گاو رو دوبار ب زور و ناچاری خورد دیگه نخورد چون یکم بد غذاس میترسم هیچی نخ ...

اول یه قاشق شیر گاو قاطی شیر خشکش کن

بعد ۲ قاشق

بعد ۳ قاشق

کم کم شیر خشکش رو کمتر بریز تو شیشه

تا مزه مزه به طعم شیر گاو عادت کنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
واقعا؟ ینی شیر خشک رو با شیر گاو قاطی درست کنم؟

آره،ولی آبشو بیشتر بریز که خیلی سنگین نشه،شیرگاو سنگینه یکم

یکم شیرخشک درست کن،هرچقدر خاصی شیر گاو بریز قاطیش

پسر من جدیدا شیر خشک خالی رو نمیخوره

برای الان که شیر خشک گیر نمیاد بهتره،من آپتامیل میخواستم فقط یکی به زور گیر آوردم

اول یه قاشق شیر گاو قاطی شیر خشکش کن بعد ۲ قاشق بعد ۳ قاشق کم کم شیر خشکش رو کمتر بریز تو شیشه ت ...

چ خوب نمیدونستم میشه این کارو انجام داد مامانمم چون هیچکدوم از ما شیرخشکی نبودیم بلد نبود این راهو خیلی عالیه

اره واقعا خیلی دردسر شده شیر خشک ممنون از راهنماییای عالیتون

فقط شیر گاو رو حتما خوب بجوشون،همیشه هم برای بچه یکم آب قاطیش کن 

پسر من  نمیخوره ولی دیدم جاری هام با عسل و انواع شیره ها هم میدن،من یه بار عسل ریختم بدنش ریخت بیرون،وگرنه خیلی مقویه

فقط شیر گاو رو حتما خوب بجوشون،همیشه هم برای بچه یکم آب قاطیش کن  پسر من  نمیخوره ولی دید ...

اره عزیزم دختر من کلا هر چی قاطیش کنم نمیخوره باید همین روشی ک گفتین رو امتحان کنم

اره عزیزم دختر من کلا هر چی قاطیش کنم نمیخوره باید همین روشی ک گفتین رو امتحان کنم

من فقط تونستم مغزیجات پودر کنم قاطی ماست بهش بدم

وگرنه به  جز شیر و ماست و دوغ تقریبا هیچی نمیخوره

فکر کنم حتما باید سفید باشه😑