2777
2789
عنوان

چطوری یه آنلاین شاپ داشته باشم

45 بازدید | 9 پست

سلام من خیلی دوست دارم یه شغل داشته باشم  که هم زمان کاریش دست خودم باشه هم برا شروع هزینه زیادی نخوام 

میخواهم بدونم چطوری یه آنلاین شاپ باید بزنم و اینکه جنسارو میخرن بعد میفروشن یا فقط عکسشو میزارن بعد اگه طرف خواست میخرن 

و اینکه آنلاین شاپم رو تو چه برنامه ای بزنم انستا زیاد نت میخواد 

کسایی که آنلاین شاپ دارین بیاین لطفا 

اقام..خودم انلاین شاپ دارم..توی اینستا...بدون سرمایه.. فروش محصولات فروشگاه.از چای عسل گرفته تا حتی ...

یکم واسم میگین که چطوری شروع کردین درآمدش خوبه؟؟ 

و اینکه من برا اولین قدم باید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم واسم میگین که چطوری شروع کردین درآمدش خوبه؟؟  و اینکه من برا اولین قدم باید چیکار کنم

خانم شما نمایندگی محصولات میگیرید و میفروشید...دیگه انگار فروشگاه و محصولات مال خودتونه..اونم بدون سرمایه..مهم تلاش شماس هرچ قدر بفروشید درامدتون بیشتر میشه..مثلا یکی درامدش 5 تومه یکی 14 تومن یکی 60 تومن و... بستگی ب خودتون داره

خانم شما نمایندگی محصولات میگیرید و میفروشید...دیگه انگار فروشگاه و محصولات مال خودتونه..اونم بدون س ...

ببخشید ولی من اطلاعاتم صفره میشه بیشتر بگید که نمایندگی محصولات چیه و باید چطوری بگیرم 

بله دارم ولی نگفتین نمایندگی محصولات چیه

خانم گفتم محصولات همه چی هس از چای عسل گرفته تا حوله تصفیه اب بالشت طبی..لوازم خونگی مثه چربی زدا لکه برمبل لوازم ارایشی بهداشتی و....بیش از هزار محصول داریم