2777
2789
عنوان

پسرزایی ،دختر زایی

461 بازدید | 31 پست

اینجا خیلی تاپیک میبینم ،که بخاطر بچه ی دختر داشتن از خانواده شوهر یاخود شوهر حرف شنیدن.

منو ،جاریم همزمان باردار شدیم ،بچه اولمون هم بود ،جاریم دوماه زودتر ازمن ،سونو داد بچش پسر بود ،  ( من عاشق دختر بچه هام) خواهر شوهرم بلند کرد بم گفت اخی لابد اگه بچت دختر باشه خیلی دلت میسوزه،گفتم چرا دلم بسوزه مگه دختر چشه؟

گفت این ونگی چی بگی

حرفاشون اصلن برام مهم نبود .

بعد چند ماه سونو دادم ،مشخص شد بچه پسره،وقتی شنیدن بچه پسره مادرشوهرم بم گفت ،دختر صدبار از پسر بهتره ،من که اصلن از پسر خوشم نمیاد .

اینجا بود که متوجه شدم ،اینا مشکلشون یه چیز دیگس

یکی از جاری های دیگم ،که فقط یه دونه دختر داره ودیگه باردار نشد ،برام تعریف می‌کرد، مادرشوهرم وپدر شوهرم هیچ وقت دخترشو نگرفته ونبوسیده ،هر وقت هم جاریم اعتراض کرده بش گفتن ما از دختر خوشمون نمیاد.

وقتی اینو گفت پرام ریخت.

حالا همین مادر شوهر بچه های دختراشو تا عرش اعلی بالا میبره ،دختر باشن یه جور براشون کلاس میزاره

پسر باشن یه جور دیگه.

اینا کلا از عروس خوششون نمیاد 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک نفهم به تمام معناست برات مهم نباشه

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

همینن اکثرا.من هم دوتا دختر دارم و همش شنیدم دختر فلانه.مادرشوهرم و دوران عقدمیگفت بچت دختر باشه حاجی یعنی پدر شوهرم بچه رو نگاه هم نمیکنه

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

واقعا چرا اینجوری شده برام جای سواله چرا ارزش دختر اومده پایین مگه پسرا از آسمون میان اونارم دخترا به دنیا میارن دیگه شنیدین بعضیا باردار نمیشن مردم میگن کاش خدا یه دختر بهت بده ولی بده آخه مگه دختر چشه

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺

مادر شوهر گوه منم همینطوره 

دخترم طفلی الهی بمیرم براش انقدم ناز و خوشگله به سن 7 سالگی رسیده حتی یه بار مادرشوهرم نگاش نکرده، به زور جواب سلامشو میده. کلا محلش نمیده. 

حالا پسر یکساله م انقدم نق نقو و نحسه، یکسزه میاد بهش می‌چسبه و قربون صدقه ش میره و فشارش میده. 

من قدیما نمیفهمیدم یکسره با خودم میگفتم چرا بچه ی منو دوست نداره. از وقتی پسرم دنیا اومد فهمیدم عنتر خانوم دختر دوست نداره.