2777
2789
عنوان

مشاوره...

119 بازدید | 18 پست

من و همسرم باهم رابطه خوبی داریم اما همسرم تو جمع بعضی وقتا ی کارای ی رفتارای میکنه ک من خشم نمیاد و هر ببینه فک مکنه ما باهم درگیریم اما نمیدونم چطوری اصلاحش کنم 

چیا بهش بگم چطوری بهش بگم کسی میتونه کمک کنه؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش بگو اروم و عادی 

الان بهش میگما بد از دو دیقه ک میریم تو جمع یهو میبینه همونه باز 

مثلا دستم بخوره آب بریزه داد میزنه تو جمع سرم. 

فقد مخام اخلاقش درست کنم دیگه نمیدونم چیا بگم بهش 

بهش بگو من این این رفتارتو دوست ندارم عصبانی میشم میشه دیگه تکرارش نکنی

خعلی میگم حتی منی ک واقعا جنبه ام زیاده عصبانی نمیشم حالا حالا ها اعصابم خورد میشه مجبور میشم تو جمع بهش تذکر بدم منم از اینکه کسی بفهمه منو همسرم حتی بهم تو گفتیم بدم میاد

درکت میکنم بعضیا متاسفانه توی جمع کنترل کمتری رو واکنشاشون دارن و منم اصلا خوشم نمیاد   

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

درکت میکنم بعضیا متاسفانه توی جمع کنترل کمتری رو واکنشاشون دارن و منم اصلا خوشم نمیاد    

خعلی بده یهو میبنی خاهر شوهرم دخالت میکنه  دیگه منم اعصابم خورد میشه نمتونم خدمو کنترل کنم این ی دعوا میشه