2777
2789
سلام دوستان بیشتر از دوماهه که پسرم داره برای عفونت گوشش آنتی بیوتیک میخوره. تا اینکه ۱۵ روز پیش ۴تا آمپول پنیسیرین تو ۴ روز زد و وقتی مجدد پیش دکتر گوش حلق بینی بردم گفتن خوبه خوب شده حالا دو روزه آبریزش بینی چرکی و غلیظ داره و تو خواب نمیتونه راحت نفس بکشه و خوروپف میکنه بردم مجدد دکتد حالا میگن پشت گوشش مایع جمع شده دیگه نمیدونم چیکار کنم
ای بزرگ خطاط هستی!
سرنوشتم را خیر بنویس.تقدیری مبارک...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زود زود خوب بشه . پسرمنم‌۱۴ماهشه چندوقته همش درگیر دکتریم برا یه چیزی توصورتش اول گفتن کیست چربی. حالا بعد سی تی اسکن دکترش میگه چربی نیس. یه توده رگ هستن😑دیگه حالم ازدکتر رفتن بهم میخوره بخدا.
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
عزیزم ان شاءالله چیزی نیست و زودی برطرف میشه دقیقا منم خسته شدم این دوماه پسرم آب شده انقدر آنتی بیوتیک های مختلف خورده آخرسر خوبم نمیشه . خیلی میترسم شنوائیشو کم کنه و آخرش مجبور شیم عملش کنیم
ای بزرگ خطاط هستی!
سرنوشتم را خیر بنویس.تقدیری مبارک...
کاش میتونستی یه سر میبردی تهران یا اصفهان یه فوق تخصص ببینه. ببین تو شهرهای بزرگ‌اطرافتون نیس. ازتوسایت یه پرسجویی بکن. من خودم پسرمو میبرم مرکز استانمون.اهواز . توخوزستان فوق تخصص جراحی اطفال فقط اهواز داریم‌ بخدا هفته گذشته دوبار رفتیمو اومدیم همش تو جاده بودیم.
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
عزیزم حتما ببرش پیش متخصص گوش ، اگر میتونی بیای تهران ، دکتر ملکوتی کارش عاااالیه ، پسر من هم همین مشکل رو داشت،پارسال عملش کردیم خییلی هم راضی بودم اصصصلا اذیت نشد، ولی حتما جدی بگیر این موضوع رو