2777
2789
عنوان

شوهر فوق العاده پخمههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 39 پست

ابنشکلی رفتار نکن ک زندگیتون ب فنا میره....

نیازی نبود رک بزنی تو صورتش ک چرا اجیل میاری برا برادرت خیلیییی زشت بود خیلی به مرور از خودت توی ذهنش ادم بدی میسازی

اتفاقا استقبال میکردی و با روی باز برخورد میکردی بعدا ک میرفتن بدون حالت تدافعی میگفتی راستی فلانی بنظزت عجیب نبود برادرت برای بار اوا اومذ خونمون و دست خالی بود؟ اخه ما رسم داریم وقتی میریم خونه تازه عروس دوماد حتما چیزی با خودمون میبریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دست و دلباز باش  عیب خاصی نبود بنظرم و پخمگی من ندیدم

من دست دلبازم بخدا من با این مشکل ندارم  ولی الان تو این زمانه بری خونه تاجر حتی اونم آجیل نمیاره بزاره جلو آدم  

عزیزم این پخم بودن نیست بی سیاستی.  و دل پاک بودن همسرت رو میرسونه

همه آدما مثل هم نیستند.   داداشش شعور نداشته. چیزی با خودش بیار.   همسر شما هم که نباید مثل ا ن بیشعور باشه. البته اگه وضع مالیش خوب بوده.   والا نمیشه ازش خورده بگیری.   

خانما تروخدا پست من حق دارم یا نامزدم رو گزارش بزنید امکان شناسایی هست براتون آیت الکرسی میخونم

گدا گشنه نباش عزیزم

از چیزایی ک داری لذت ببر 

اینجوری سفت بازی در بیار تا یاد بگیره مثل خودت بشه 

کم کم با رفتار هم آشنا میشید نگران نباش این اتفاقها باید بیفته تا شما یاد بگیرید همسرتون چی میخواد چی نمیخواد ناراحت نباش و بزرگش نکن ... طبیعیه چون هنوز خیلی به اخلاقت آشنا نیست

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

یاد خودم افتادم واسه مهمون بهترین چیزارو میارم شوهرم همش چشم غره میره ..حالا جالبه با پول خودم میخرم   ولی کار برادرشوهرتونم خوب نبود کاش حداقل یه جعبه شیرینی می‌آوردن 

عزیزم این پخم بودن نیست بی سیاستی.  و دل پاک بودن همسرت رو میرسونه

مردا فقط جلو خونواده خودشون بی سیاست و دلپاک میشن😂😂😂

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 

فقط اون‌قسمت که رفته اجیلا رو پیدا ‌کرده😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بخای واسه این چیزا ابن طوری خطابش کنی و ناراحت بشی زندگی واست خیلی سخت میشه.  اون الان چون تازه جدا شده خودشو با برادراش یکی میدونه و دوست داره چیزی میخوره اوناهم بخورن. کم کم درست میشه ولی شما جوری رفتار نکن  ازتون دلگیر بشه. فقط بهش بگید از این به بعد پذیرایی از مهمون رو بزار به عهده خودم سعی میکنم  معقول پزیرایب کنم که نه تو ناراحت بشی نه ابن که زیاده روی بشه.