2777
2789
عنوان

جشن قبولی وکالت بیاین

487 بازدید | 8 پست

سلام‌دخترا خوبین صبحتون بخیر

اولا التماس دعا دارم برای موفقیتم در‌ادامه ی راه وکالت 

دوم اینکه من سه شنبه مهمونی کرفتم برای جشن قبولیم و شام خونواده خودم و همسرم رو دعوت کردم 

ده نفر مهمون دارم میشه راهنماییم کنید شام چی‌درست کنم که خیلی خوب باشه و‌پذیراییم چطوری باشه ایا کیک سفارش بدم یا نه 

لباس چی بپوشم 

خودم در نظرم هست شام فسنجون و جوجه کباب با برنج درست کنم خواهرم گفت کشک بادمجونم بذار خیلی دوست داره اخه دو‌هفته دیگه داره میره ویزاش اومده گفتم باشه

لباس هم نظرم بود یک شومیز بپوشم با شلوارک جین 

باز هم نظرتونو بگین 

خیلی خوشحالم ازین خوشحالیا برا همتون میخوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از دیدن شادیت برای موفقیتت اشک شوق تو چشمم جمع شد

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

دارم رویای چند سال پیشم رو زندگی‌میکنم  این حس رضایت رو‌برای همه ارزو‌میکنم

مبارکه عزیزم

توی یکی از تاپیکات گفتی که علاوه بردو تا بچه کوچیک یه بچه ۷ ماهه داری چطوری با وجود سه تا بچه کوچیک درس خوندی و قبول شدین میشه برام بگید ممنون میشم و اینکه لیسانس دارید یا فوق و دانشگاه دولتی درس خوندید؟

دعا کنید دلم آروم بگیره🙏

تبریک عزیزم 

آفرین به شما

خوشحالم برات

بنظرم چون جوجه کباب با مرغه 

فسنجون هم با مرغه

جای فسنجون یه غذای گوشتی بذار

مثل قورمه سبزی یا قیمه

کشک بادمجون هم بعنوان پیش غذا عالیه

کیک هم سفارش بدی خوبه

لباس هر چیزی که تو پذیرایی کردن باهاش راحت باشی و اذیتت نکنه و در عین حال شیک باشه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه