2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیان😭

261 بازدید | 25 پست

دیشب با خواستگارم بهم زدم حالم خیلی بده، چیکار کنم یکم دلداریم بدین😭

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای +۱۸ میزد😔

از کاری که کردی اصلا پشیمون نباش 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

😐خب خواستگارت یا دوست پسرت اگ خواستگارته که عادیه میخواسته میزان چیز میز بگیره یا طعم دهنت بفهمه

ولی دوست پسرت بوده خب حدودا حق داری

ولی پیش من چیزی.نیست البته نه که هعی بیاد اونجور بحرفه یا قصدز از شوخیااش داشته باشه اگ ایت دوتا نباشه من که مشکلی نمیبنم

😐خب خواستگارت یا دوست پسرت اگ خواستگارته که عادیه میخواسته میزان چیز میز بگیره یا طعم دهنت بفهمه و ...

دوست پسر، ولی خانوادهامون در جریان بودن قصد ازدواج داشتیم ولی اون پیامهایی میداد که انگار زن و شوهر هستیم

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

هر چقدر اصرار کردم که از اون حرفا نزن ول کن نبود

ببین من الان با دوتا خاستگارام حرف می زنم قرار شده حرف بزنیم همدیگه رو بشناسیم . خداییییی تا الان کوچکترین حرف ج ن سی نزدن انقدر آقا و با شخصیت هستن هردو سر سفره پدر مادر بزرگ شدن 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
دوست پسر، ولی خانوادهامون در جریان بودن قصد ازدواج داشتیم ولی اون پیامهایی میداد که انگار زن و شوهر ...

اون بنده خدا حالش خراب بوده 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم