2777
2789

اومديم شيراز مسافرت بعد امروز برميگرديم 

شوهرم رفته بيرون كار داره تا بعدازظهر نمياد

منم برا داداشام سوغاتي نگرفتم 

بنظرتون با دخترم برم بازار وكيل يا سوغاتي رو بيخيال شم

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بل بچه کوچیک سخته خرید تو گرما من دختر خاله چهارساله و بردم بازار تهران انقدر شلوغ کرد پدرم درومد مواظبش بودم خ گم اینا نشه زودم برگشتم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

به قول مجید توی قصه های مجید  بازار وکیل که از دو بازار متقاطع تشکیل شده است .

ارع خيلي خوبه😍

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
بل بچه کوچیک سخته خرید تو گرما من دختر خاله چهارساله و بردم بازار تهران انقدر شلوغ کرد پدرم درومد مو ...

اخه برا داداشم سوغات نخريدم دلم پيششه

امروز که احیانا تعطیله ولی اگه نبودم بایدمیبردیش اومدین مسافرت به بچتم بایدخوش بگذره خب

اخه رفتيم ديشب بازار وكيل بوديم ولي اخر وقت يادم افتاد برا سوغات داداشم ك ديگ داشتن تعطيل ميكردن

اخه برا داداشم سوغات نخريدم دلم پيششه

خب من بچه خالم بود سنم کمه اگ بچت و میتونی کنترل کنی ببر آب و خوراکی اگ کالسکه هم داره ببر

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.