2777
2789

بله تا یائسگیش میتونه بعدش واقعا نمیشه یا بشه معجزس بعد یه عده اوسکول میگن نه دختر هر سنی ازدواج کنه اوکیه حداقل زودتر ازدواج کنی زودتر مشکلتو میفهمی غیر ازینه؟؟؟ منی ک ۳۰تازه ازدواج کردم تا۳۵ تفریح و سفر بلاخره مگه نعهد داده باشم بچه نیارم ولی هرکی یه هدفشم بچه داره تازه ۳۰ بره دنبالش اگه مشکلات داشته باشه برطرف کنه حداقل ۳۶و۷ شانس بیاره با درمان کمکی بچه بیاره...

همه چی دست خدای بزرگه ولی بعضی وقتها میگم کاش زودتر ازدواج میکردم زودتر میفهمیدم و درمان میشدم الان ۲۷سالمه تو سایت میبینم خیلیا اذیت شدن بچشون نموند سقط شده بار چندمه آی وی اف و... چواب نداده ... من ۲۴ ازدواج کردم خیلی دیر نبود اما کاش حداقل ۴سال زودتر ازدواج کرده بودم. الان زن همکارای شوهرم ۱۸و۱۷ سالن و بچه بغلن حالا ما دیر ازدواج کردیم چی داشت واسمون؟؟؟مثلا مدارج بلا کسب کردیم حالا من ک تو دریو مشق بودم مگه چقدر پروفسور شدم ‌اگه ۲۰ازدواج کرده بودم الان حداقل بچمو می آوردم از پارسال اومدم دکتر هنوز قرص دارو خسته شدم ...میخوام دیگه بپذیرم مادر نمیشم وبرم همون سراغ درس ادامه بدم ببینم تهش چیه !

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل بگیرن در اون دانشگاهی که تو توش درس خوندی 

کجای حرفش غیر منطقی بود ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نمیگم حرفت اشتباهه نه ولی هرکس خط فکریش فرق داره من ۲۷ ام و از دیر ازدواج کردنم پشیمون نیستم حقیقتا شدن یا نشدن بچه برام استرس نیس شد میارم نشد از پرورشگاه میگیرم ولی برای من مهم این بود مدرک بگیرم تو خونه پدر تمام چیزایی ک دوست داشتم سمتش رفتم مجردیمو کردم قشنگ و خواستم با وضع مالی بهتر و تحصیلات بیشتر باشه ازدواجم این فقط تفاوت عقیدس

منی ک ۱۳ازدواج کردم الان نوزده مشکل داره همسرم 

نمیره برا درمان دلمو شستم ک بچه دار نمیشم

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
گل بگیرن در اون دانشگاهی که تو توش درس خوندی 

نظر تو محترمه ولی نظر من محترم نیست اتفاقا گل بگیرن دهن امثال تورو وقتی من تو زندگی چیزی کم ندارم و دوس دارم مادر بشم و تجربه کنم و از ازدواجم راضی ام و میگم کاش زودتر بود اشتباهه؟؟؟ واقعا شماها میخواید به کجا برسید ؟؟؟تهش لیلا فروهر و شهرتش ولی میگه حسرت بچه موند بدلم!

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بری خودتو مشغول کنی به سرعت باردار میشی قول میدم بهت درصد خیلی بالایی از ناباروری ها علتش استرس و فکر و خیاله 

ندیدی کسایی که به محض اینکه بچه از پرورشگاه میارن باردار میشن ؟ چون دیگه ذهنشون آزاد میشه 

در مورد عنوان تاپیکت هم نظری ندارم واقعا به نظرم بعیده که کسی موقعیت ازدواج متناسب رو داشته باشه صرفا بخاطر اینکه سنش هنوز به سی نرسیده اون ازدواج رو رد کنه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است