2777
2789

قدر وقت و زمان رو بدون

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

درست انتخاب کن

عجله نکن

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری میخای انجام بدی اول ببین خدا راضیه یانه 

درستی به مو میرسه ولی پاره نمیشه  ونجاتت میده ولی گناه و کارباطل همیشه از بین میره

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

برا ازدواج همیشه وقت هست 

درستو بخون 

رشته ی خوب انتخاب کن که فردا راحت بتونی بری سرکار و کسب درآمد کنی به خودت احترام بذار همیشه خودتو دوست داشته باش 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....

درست وحتما بخون و ادامه بده خیلی مهمه حتی سرکارنری یه فرد تحصیلکرده میشی.برای ازدواجت بجای حست با عقلت تصمیم بگیر و مادیات رو اولولیت زندگیت قرارنده.نزار سنت واسه ازدواج بالابره که تصمیم گیری واست سخترمیشه. همیشه ب خدا توکل داشته باش و هیچوقت از لطفش ناامید نشو.به هرکسی اعتماد نکن.موفق باشی🌹

17سالمه ولی فهمیدم که با درس به هیچ جا نمیرسم 

7ماهه ادمینی رو شروع کردم درامدم ماهی 9تومنه 

خیللللی پشیمونم که رفتم رشته انسانی به عشق معلمی 

مگه معلم چقد خقوق داره خیلی باشه 15تمن 

من دوتا پروژه ادمینی بگیرم بالای 10تومن دارم 

خیلی پشیمونم ک رفتم انسانی