2777
2789
عنوان

عمل بینی +عکس

501 بازدید | 38 پست

بنظرتون این سرش بالاست،یا نوکش ورم داره خوب میشه؟

دو ماهه عمل کردم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوکشم خیلی بالاس

اره دکتر میگه ورمه،میخام ببینم کسی تجربه داشته یا دکتره چرت میگه

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

فانتزیه؟چرا انقدر سربالاست؟ 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

ورمش می‌خوابه نوکش ورمه کلا ولی سر بالایی‌ رو نمیشه دقیق گفت بسته به عمل دکتره اگه پروتز باشه نوک بینی افتادگی نمیگیره و بالا میمونه 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
اره دکتر میگه ورمه،میخام ببینم کسی تجربه داشته یا دکتره چرت میگه

اون یه تیک بالای نوک ک تو رفتگی داره درست‌نمیشه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
مدلشه دیگه فانتزی

آخه فانتزی نخواسته بودم.الانم میگه ورمه

ببخشید خیلی بالاست و ربطی به ورم نداره بیش از حد مصنوعیه و سربالاست. بعضی ببینی ها تاحدودی میان پایین ولی این چند سانت م بیاد پایین باز سربالاست😐😂

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
اون یه تیک بالای نوک ک تو رفتگی داره درست‌نمیشه 

شما تجربشو داری؟