2777
2789
عنوان

عمل بینی +عکس

501 بازدید | 38 پست

بنظرتون این سرش بالاست،یا نوکش ورم داره خوب میشه؟

دو ماهه عمل کردم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوکشم خیلی بالاس

اره دکتر میگه ورمه،میخام ببینم کسی تجربه داشته یا دکتره چرت میگه

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

فانتزیه؟چرا انقدر سربالاست؟ 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

ورمش می‌خوابه نوکش ورمه کلا ولی سر بالایی‌ رو نمیشه دقیق گفت بسته به عمل دکتره اگه پروتز باشه نوک بینی افتادگی نمیگیره و بالا میمونه 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
اره دکتر میگه ورمه،میخام ببینم کسی تجربه داشته یا دکتره چرت میگه

اون یه تیک بالای نوک ک تو رفتگی داره درست‌نمیشه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
مدلشه دیگه فانتزی

آخه فانتزی نخواسته بودم.الانم میگه ورمه

ببخشید خیلی بالاست و ربطی به ورم نداره بیش از حد مصنوعیه و سربالاست. بعضی ببینی ها تاحدودی میان پایین ولی این چند سانت م بیاد پایین باز سربالاست😐😂

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
اون یه تیک بالای نوک ک تو رفتگی داره درست‌نمیشه 

شما تجربشو داری؟