یک هفته پیش ب شدت دلمو با حرفاش شکوند. تو تاپیک قبلیم هست. حالا ام با دوستاش رفته سفر ۲_۳روزه، اصلاااا این یک هفته باهم حرف نزدیم حتی راهیش نکردم برا سفر. الان باید بهش پیام بدم؟ اخه بدجور دلمو سوزونده.. ی حرفایی زد ک من موندم چطور میخوام دوباره زندگی کنم با این ادم.. 😔😔
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
با همین چند خط توضیح نمیشه نظر داد که پیام بدین یا نه
اخه ما نمیدونیم اون تو چه شرایطی این حرفارو زده،حرفا واقعی بوده یا الکی،قبل از اون رابطه تون چجوری بوده،کلا چجور آدمیه و خیلی چیزای دیگه
خودتون بهتر تشخیص میدین ببینین دلتون چی میگه
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
شما همیشه اولویتت همسرت بوده هی کوتاه اومدی هی همسرت بیشتر تازونده ولی باز درس عبرت برات نشده.
طبق تاپیک قبلیت طلاتو فروختی دادی همسرت هزینه دانشگاتم مامانت داده باز به چشم همسرت نمیاد و میگه مگه جهاز چی اورده بودی دختر یکم به خودت بیا به خودت ارزش قایل باش من بودم میگفتم لیاقت داشتی خودت میخریدی وظیفه خونواده دختر نیس تامین وسایل خونه داماد این یه لطف و کمک بوده باور نداری تشریف ببر از قانون بپرس بعد زبونت دو متر دراز باشه