2777
2789

دخترم سه سال و پنج ماهش هست خیلی زود حرف زد و دایره واژگان لغاتش زیاد هستند  از دو سالگی حرف الفبا و انگلیسی و خیلی شعر هارو میخوند حواسش شش دنگ به وسایلاش هستش حالا هر جا بخوابم بریم حواسش به وسایلش هست جا نزاره الان چه وقت می‌ره مهد دو زبانه انگلیسی خیلی کم حرف میزنه در حد چند تا جمله ولی معلمش میگه بیشتر حواسش به بچه ها هستش رنگهارو به انگلیسی بلد ولی رو دو تاش جا به جا میگه یه اشکال هندسی رو به انگلیسی داره یاد میگیره خیلی جا به جا میگه 

والا پسر من چعار سالشه هیچکدوم از اینارم بلد نیست.مثلا زبان دوم یکم یاد گرفته.زیاد میفهمه کمتر حرف میزنه.رنگ و ماشین ها و .ولی نقاشی تازه دو روزه دارم باهاش کار میکنم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا پسر من چعار سالشه هیچکدوم از اینارم بلد نیست.مثلا زبان دوم یکم یاد گرفته.زیاد میفهمه کمتر حرف م ...

مثلا در بزنه بره تو کلاس جمله اجازه هست وارد کلاس شم یا اجازه هست برم دستشویی اینارو به انگلیسی بلده یه فامیلی نامبر اینارو میدونه ولی جا به جا هم زیاد میگه

مثلا در بزنه بره تو کلاس جمله اجازه هست وارد کلاس شم یا اجازه هست برم دستشویی اینارو به انگلیسی بلده ...

والا پسر من هیچی از زبان نمیدونه.خودمم یاد ندادم.ظلمه به بچه  از سن پایین اموزش ببینه به نظرم.پسرمم مهد نمیره

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
والا پسر من هیچی از زبان نمیدونه.خودمم یاد ندادم.ظلمه به بچه  از سن پایین اموزش ببینه به نظرم.پ ...

ببین آموزشش با بازیه اصلا اجبار تو یادگیری نداره همش بازیه بچه های چهار پنج ساله اونجا کامل رون زبان دوم حرف میزنن عاشق محیط اونجا هستن از بس همش بازیه

ببین آموزشش با بازیه اصلا اجبار تو یادگیری نداره همش بازیه بچه های چهار پنج ساله اونجا کامل رون زبان ...

پس خوبه باز.اخه ما فارسی حرف نمیزنیم.بچه هامون اول زبان مادری یاد میگیرن بعدم فارسی.انگلیسی میشه زبان سومشون