2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامرک جان حال همسرت چطوره😭😭😭😭 همسر منم نارساییی قلبی گرفته دارم دق میکنم

همسرم که تحت نظر دکتره هر چند ماه یکبار اکو میشه تا وضعیتش کنترل باشه. همسرتون قبلا مشکل قلبی داشتند؟ یا یه دفعه اینطور شدند؟ کارکرد قلب یا همون ef چند درصده؟

من به دستان خدا خیره شدم خدا برایم معجزه کرد
سلام خدا را شکر خوبه تحت نظر دکتره و هر چهارماه اکو انجام میده . ممنون از احوالپرسیت دوستم

من براش طلب سلامتی میکنم‌انشالله سایه اش بالاسرت باشه وبه حق محمد وال محمد خوب شه  .پدر منم این مشکل را داره.وگفتن عمل فعلا نمیکنن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

من براش طلب سلامتی میکنم‌انشالله سایه اش بالاسرت باشه وبه حق محمد وال محمد خوب شه .پدر منم این مشکل ...

ممنون از لطفت عزیزم . پدر شما مشکلشون چیه؟  گشادی دریچه قلب؟

ممنون از لطفت عزیزم . پدر شما مشکلشون چیه؟ گشادی دریچه قلب؟

بله

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بله

توی تاپیکاتون در مورد مشکل کلیه و کبد پدرتون گفته بودید...قلبشون هم مشکل داره؟ کدوم دریچش گشاده آئورت یا میترال؟ کارکرد قلب یا efچقدره؟

توی تاپیکاتون در مورد مشکل کلیه و کبد پدرتون گفته بودید...قلبشون هم مشکل داره؟ کدوم دریچش گشاده آئور ...

کبد وکلیه سالم..میترال وائورت هر دو باهم  

کبد وکلیه سالم..میترال وائورت هر دو باهم

ای اف بین ۴۰ تا ۴۵