از روز چند سیکل علائم داشتید چه علائمی من ۸ روز مونده ب پری سینه هام درد میکنه🥺🥲 حساس شدن سینه هام تاحالا انقد زود واسه پریود شدن سینه هام درد نمیکرد کلومیفن خوردمو امپول اچ سی جی زدم ۸ روز پیش
حساس شدن سینه ها بلافاصله بعد لقاح شروع میشه ...البته ممکن بعضی ها نداشته باشن...مونده به بدنت علایمت چطور باشه و از کی شروع بشه ...هر کسی متفاوته
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
واقعا 🥺🥲 خداکنه چون سینم حساس شده دو روزه روز ب روز امروز از دیروز بیشتره 🥲😍
انشاالله هر چیه خیره ...❤️
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
منم قبل پری درد سینه داشتم ولی این زود شروع شده 🥺 سابقع نداشته انقد زود سینه درد بگیرم ...
انشاالله که بارداری گلی❤
ولی درگیر علائم نباش من توهم بارداری میزدم حتی حالت تهوع میگرفتم😂💔
بیخیال باش بذار موعدت بگذره بیبی بزن هرچی خدا بخاد
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺