2777
2789

خدا براش حفظ کنه

بخدا حسود نیستم اما چون این دختر هم سن من بود و تاریخ ازدواجش با ازدواج من تقریبا یکی بود،خیلی ناراحتم کرد

خصوصا امروزتو جمع خانم ها همه میگفتن ببین فلانی هم باتو ازدواج کرده پس داری چکار میکنی دست ب کار شو توهم یکی بیار🥲

و منی ک با خنده رد میکردم در حالی که از تو گریه میکردم

هعی خدایا مصلحت تورو شکر

از مجردیم عاشق بچه  بودم

اصلا یکی از بزرگترین دلیل هامبرای ازدواج،مادر شدن بود

اینم نتیجه‌ش

دقیقا از چیزی که میترسیدم سرم اومده

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو رها کن و ب بچه فک نکن، وقتی فک کنی نمیشه، نمیشه 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
چند سالته؟ چند وقت اقدامی؟ چند ساله خانه خودتی؟

من ۲۳سالمه

ده ماهه اقدامم

و دقیقا ده ماهه خونه خودمم

چون بچه دار شدن رو دوست داشتم با خودم میگفتم اصلا جلوگیری نمیکنم که یوقت خدایی ناکرده تخمک هام ضعیف نشه

اینم نتیجش🥲

انشالله بزودی باردار میشی گلم منم هر کی بهم میرسه میگه چرا یکی دیگه نمیاری منم الکی بهانه میارم و از درون می‌شکنم...

چند وقته اقدامی دلیل باردار نشدنت چیه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
من ۲۳سالمه ده ماهه اقدامم و دقیقا ده ماهه خونه خودمم چون بچه دار شدن رو دوست داشتم با خودم میگفتم ...

عیب نداره هنوز جا داری سنت هم کمه برو تحت نظر

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
خب الان خیلی انرژی منفی دادی به اون بنده خدا دیگران هم نزار دخالت کنن

ببخشید عزیزم

واقعا همچین آدمی نیستم

و حتی دوست نداشتم اینارو ب زبون بیارم 

شرمنده ام😪

من ۲۳سالمه ده ماهه اقدامم و دقیقا ده ماهه خونه خودمم چون بچه دار شدن رو دوست داشتم با خودم میگفتم ...

ده ماه چیزی نیس 

من یک سال و ۷ ماهه در اقدامم💔

متولد ۷۸ هستی؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷