2777
2789

من ۱۴ جلسه با مربی رفتم اموزش تمام این ۱۴ جلسه به بارم تو دنده عقب گاز ندادم تو دوبلم همینطور یه بار مربی به من نگف گاز بده تو دنده عقب امروز تو ازمون همین که دنده عقب رفتم خاموش شد افسر گف باید گاز میدادی😶😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی گاز که نمیره🥴

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بستگی داره شیب باشه یا نه

اگه میخوای سربالاییو دنده عقب بری خب تا گاز ندی که نمیره بالا😂😂

چطوری پس دوبل میزدی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چقدر همه امروز سوال در مورد رانندگی دارن 😂😂 

آره برای حرکت باید گاز بدی که ماشین خاموش نشه اما اگر بخوای پارک کنی کم کم بخوای عقب بگیری نیازی به گاز نیست با کلاچ برو که بتونی کنترل کنی

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
چقدر همه امروز سوال در مورد رانندگی دارن 😂😂  آره برای حرکت باید گاز بدی که ماشین خاموش نشه ا ...

بابا برا عقب و میگم دیگه منم فک میکردم نیاز به گاز نیس افسر میگف باید گاز بدی 🤐

باید گاز بدی منم مربی اولم تو حرکتو دنده عقب بهم نگفت که گاز باید بدم بعد که افتادمو با یه مربی جد ...

دقیقا مربیه بیشعور من یه بارم نگف موقع دوبل که دنده عقب میری گازم بده من فقط با کلاژ کار کردم

من دنده عقب برا خروج از پارکینک فقط با کلاج میرم

مگه اینکه سربالایی یا شیب باشه بخوای گاز بدی

بعدم باید کلاژ میلیمتری کنترل کنی از ی حدی ک پایین تر بره خاموش میکنه 

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!