2777
2789

یه اشنایی داریم نزدیک پونزده سال زندگی کردویه دخترهفت ساله داره ازخوشگلیش چشادرشتش توفامیلمون زبانزدبودیه ادم پولدارم اومدگرفته بودش کلاهمه جاریاشم خوشگل بودن پس بخاطرظاهربافامیلمون ازدواج کرد یه روزشوهرش بش گفت مشکل روانی اخلاقی دارم پامن نمون دخترفامیلمون هم میگه باهم درمان میکنیم ایرادی نداره واقعاهم دوسش داشت اخرش بعداینهمه سال زندگی دست یه دخترغریبه رومیاره خونشون میگه میگه اینودوستش دارم از زندگیم برو هاج واج وکلی افسردگی اخرطلاق میگیره شوهرش دخترشم ازش میگیره دختره باکلی افسردگی روپاخودش وایساده وکارمیره ولی دپرسه نمیذارن قشنگ بچشوببینه نتونست بگیردش حتی دخترشم پرکردن که مادرخوبی نبوده براش واونم ازمادرش خوشش نمیاددیگه.یکسال درگیردادگاهه که مهریشوبگیره طرف فوق پولداربودامایه شاهدمیبره وقسم دروغ میخوره پدرمم ازخونه پرتم کرده بیرون پولم ندارن دادگاهم قسط بندی کرده براش سالی یه سکه به همین راحتی باسالی یه سکه چیکارمیتونه بکنه دخترشم نداره شوهرشم که خونه میلیاردی همون باباش میخوره میخوابه حتی اون دختره روهم نگرفت اینکه اینجوری راحت قانون پیچوندرفت یعنی چی واقعا

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

😑😑😑

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متاسفانه همینه 

چراخب اخه چرایامیگن بسوزن بسازن یاطلاق بگیره هم اینجوری حقش چی میشه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

همون طور که یه خانوم ممکنه بدبخت بشه یه آقاهم ممکنه بدبخت بشه،خودم به شخصه خانوم هایی دیدم که به دو سال نکشیده مهریشا گذاشته اجرا و تمام و کمال گرفته،قانون میگه در صورتی که مرد داشته باشه ازش میگیریم ولی اگه نداشته باشه یا حالا مال باباش باشه یا زرنگ بازی درآورده باشه اموالشا زده باشه به اسم یکی دیگه نمیشه کاری کرد این قانونی که شما میگید فقط حقوق خانوم ها را ضایع نمیکنه هرکسی آشنا داشته باشه یا حقه باز باشه میتونه دورش بزنه

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
بله دقیقا همینه. زن حق و حقوقی نداره متاسفانه. فقط مهریه است که اونم به راحتی آب خوردن میشه از پرداخ ...

خویعنی به دوام زندگی نمیشه فکرکرد نه زندانی نه هیچی اونیم که پول نداره بازهمینه دادگاه حق زنودرهیچ شرایطی  نمیگیره

یه خونه رو که واسه زندگی اون اقا میخواد خونه جز مستثنیات دین هست ...اما اگه میتونست اثبات کنه ملک دی ...

خونه ازپدرشه وداراییاشم زودترانتقال دادکه به نامش نباشه

یه خونه رو که واسه زندگی اون اقا میخواد خونه جز مستثنیات دین هست ...اما اگه میتونست اثبات کنه ملک دی ...

کلاچندطبقه داره دوسه واحدش خالیه یکیشوپسرش میشینه

کلاچندطبقه داره دوسه واحدش خالیه یکیشوپسرش میشینه

این یه دلیلی داره من خودم جداشدم مهریه اجرت المثل نفقه و نصف اموال بعد از ازدواج رو بهم دادن البته دیگه شوهرم برگشت مابقی هم داد 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
همون طور که یه خانوم ممکنه بدبخت بشه یه آقاهم ممکنه بدبخت بشه،خودم به شخصه خانوم هایی دیدم که به دو ...

دیگه مردهاروساده فرض نکن رونددادگاه اینقدسریع نیست سریع مردمیتونه دربره زن اگه زندگیش خراب شه حقشه واقعا.

این یه دلیلی داره من خودم جداشدم مهریه اجرت المثل نفقه و نصف اموال بعد از ازدواج رو بهم دادن البته د ...

اموال پسرنه پدر فعلاکه نتونست کاری کنه