2777
2789

خانمهای عزیز سلام

من سی و هفت هفته ک‌رفتم دکتر گفت بچه‌ات درشته اما قد و لگنت برای زایمان طبیعی عالیه حیفه سزارینی شی من تمام تلاشمو میکنم تو طبیعی زایمان کنی اخرش اگر نتونستی سزارین... 

دیروز که  رفتم‌مطبش تا دستشو رو‌شکمم گذاشت گفت تو نمیتونی طبیعی زایمان کنی ب نظر من سزارین خیلی بهتره برات 

من از سزارین وحشت دارم 

همش تو فکرم‌بود زایمانم‌طبیعی و راحته کلی هم‌ورزش کردمو‌ پیاده روی داشتم 

الان روحیه ام رو باختم خیلی ناراحتم

به نظرتون دکترم رو عوض کنم؟ 

یا اگر ماما همراه بگیرم تاثیر داره؟ 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین ک راحتتره من داشتم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

جه کاریه بچه درشت باشه خودت اذیت میشی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

درکت نکردم🥲

من کلی خرج کردم سزارین اختیاری شم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

والا تو برعکسی 

همه دارن به آب و آتیش میزنن سزارین بشن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
ملت از طبیعی وحشت دارنا

خب من از بخیه های سزارین بیشتر میترسم 

از اینکه بعدش‌شکم کوچیک‌نمیشه 

به خطی رو شکممون‌میوفته 

میگن بعدش‌کلی درد داری 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

به دکترت اعتماد داری؟ باهاش صحبت میکردی که برات توضیح بده شاید قانع میشدی، در هر صورت تحقیق کن با یه دکتر دیگم مشورت کن ان شاالله که به سلامتی و دل خوش بغلش کنی