2777
2789

میشه بی تفاوت رد نشید لطفا اگر چیزی میدونید بگید

بعد من امسال تاحالا شروع نکردم ، اگه از مهر شروع کنم بازم برنامه ها پایه های دهم یازدهم رو مرور میکنه یا نه؟؟

دختر آریایی ، فرزند کوروش کبیر☀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی ضعیفی تا دی آزمون ثبت نام نکن

برنامه قلم چی بهتره

بله هر سه پایه رو داره

الانم سعی کن پیش نیاز هارو حداقل بخونی تا تموم شدن تابستون

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
مرسی عزیزم بنظرت آزمون کدوم بهتره برای انسانی؟

قلم چی جامعه آماری بالا داره رتبه در منطقه تقریبا نزدیک رتبه کنکورت میشه(اغلب بهتر از اون)

ماز هم عالیه من تجربی بودم هر دوتاشو رفتم  اگه میتونی جفتشونو برو 

اگه خیلی ضعیفی تا دی آزمون ثبت نام نکن برنامه قلم چی بهتره بله هر سه پایه رو داره الانم سعی کن پی ...

مرسی از راهنماییتون 

پیش نیازها دقیقا یعنی چی؟

بنظرتون میشه از مهر شروع کنم و چیز خوبی قبول شد؟ خیلی ناامیدم🙃

راستی من رشتم انسانیه 

قلم چی جامعه آماری بالا داره رتبه در منطقه تقریبا نزدیک رتبه کنکورت میشه(اغلب بهتر از اون) ماز هم ع ...

دوتاشو نمیتونم احتمال زیاد فقط قلمچی رو برم

شما قبول شدین؟

مرسی از راهنماییتون  پیش نیازها دقیقا یعنی چی؟ بنظرتون میشه از مهر شروع کنم و چیز خوبی قبول ش ...

من پیش نیاز های انسانی نمیدونم رشتم تجربی بود.

تو تجربی که رقابت بیشتره خیلیا از مهر میخونن قبول میشن خود منم از مهر خوندم فکر میکنم تو انسانی کارتون راحت تر باشه . 

من پیش نیاز های انسانی نمیدونم رشتم تجربی بود. تو تجربی که رقابت بیشتره خیلیا از مهر میخونن قبول می ...

مرسی بنظرتون از کجا بدونم پیش نیازای انسانی چیه

دوتاشو نمیتونم احتمال زیاد فقط قلمچی رو برم شما قبول شدین؟

اره عزیزم  خواهرمم امسال کنکوری بود ۸۰۰اورد اون از اول ماز و قلمچی میرفت 

ولی من قلم چی رفتم دو ماه مونده به کنکور بعنی اردیبهشت دوپینگ ماز ثبت نام کردم ۱۸۰۰ اوردم

من پیش نیاز های انسانی نمیدونم رشتم تجربی بود. تو تجربی که رقابت بیشتره خیلیا از مهر میخونن قبول می ...

شما مشاور داشتین؟یا خودتون خوندین

اگه خودتون خوندین میشه بگید برنامه ریزیاتون چطوری بود و از چندساعت شروع کردین؟

مرسی بنظرتون از کجا بدونم پیش نیازای انسانی چیه

تو چنلای مشاوره ای تلگرامی بابد باشن . مث سیب ترش . مدیکال . نوتروفیل .... یا از مشاورای توی اینستا که مال انسانی ان بپرسید

شما مشاور داشتین؟یا خودتون خوندین اگه خودتون خوندین میشه بگید برنامه ریزیاتون چطوری بود و از چندساع ...

مشاور نداشتم . از ۴ ساعت شروع کردم روزی ۲۰ دقیقه زیادش میکردم تا برسه به ۱۲ ساعت

برنامم هم سعی میکردم تنوع درسا زیاد باشه چون زود خسته میشدم . و تو هر باکس مطالعاتی حتی شده یدونه تست میزدم بیشتر با تست یاد میگرفتم