2777
2789
عنوان

یه خانوم به شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 28 پست

راننده تاکسی که بیشتر از شغلا دیگه با خانوما در ارتباطه پس چطور اینو تحمل میکنی😶😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اگه با همه مسافرش چ خانم چ اقا پیش شما صحبت میکنه اینکه رفته یه گوشه عجیبه

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت عادی سازی نشه بهتره

میدونم من از خیانت متنفرم

ولی اینکه اینجوری رفتار کنه یکم بچگانه ست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

کاش وقتی خواهر یا مادر خودمون هم زنگ میزنه ما میخوایم از خانواده شوهر وجاری بد بگیم جلو شوهرمون حرف بزنیم . 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
راننده تاکسیه تاحر نیس ک انقد زنگ خور داره چرا باید مسافر زنگ بزنه بهش

بعضیا هستن مثل داماد خودمون مسافر بهش زنگ میزنه

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
راننده تاکسیه تاحر نیس ک انقد زنگ خور داره چرا باید مسافر زنگ بزنه بهش

بعضی هاهستن که شماره راننده تاکسی رومیگیرن واسه دفعه های بعد چون فقط به اون راننده اعتماددارن

پدرشوهرمن کلی توی روززنگ خورداره نصفشونم خانم هستن 

ولی شوهراستارتریکم مشکوک میزنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یبار ی دختره بع شوهرم زنگ زده بود بعد شوهرم گفت زن و بچه دارم دختره هم گفته بود پس یکیو پیدا کن برام راستی من شوهرم راننده بیابونه موقعی که شوهرم سرکار بود زنگش زده بود آقا شوهرمم زنگ زد به من گفت اون روز ی قشقلقی بپا کردم شوهرمم که از سرکار اومد رفتم پاسگاه آوردم دم در 

تازه از دختره هم شکایت کردیم 

ارع حق داری بعد برو آموزش اینا ببین هرکسی زنگ زد براش تو شنود کن

😐

این یعنی بی اعتمادی .اصلاقشنگ نیست 

بنظرم ازدواج نکردن بهترازبی اعتمادی نسبت به همسرودست زدن به این کاراست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤