2777
2789

دیشب خواب سفره نذری دیدم، شعله زرد و حلوا و کیک  میذاشتم توی سفره، یه نفرم که برام خیلی عزیزه و فوت کرده سر سفره بود…

تعبیرشو نگاه کردم نوشته نذر سفره کنی و متوسل بشی حاجت روا میشی…فردا ۲۸ صفره ، نیت میکنم مشکلم حل بشه سفره بندازم ، فقط مناسبت زیاده امشب، نوشته بود سفره حضرت ابوالفضل نیت کنین…ولی فردا مناسبتش مربوط به امام رضاست..🤔 

نظرتون چیه؟ تجربه دارین در مورد نذری توی ۲۸ صفر؟ 

نه

ولی هرچی ک دلت میگه رو انجام بده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینم خوبه👌 اخه مناسبت زیاده برا همین موندم کدومش رسم هست

عزیز دلم 

شما سفره میخوای بندازی به سلامتی و مبارکی بنداز.

کسی و میخوای بگی سر سفره یه خط روضه بخونه. بگو برا هم امام حسن و هم امام رضا و هم قمربنی هاشم بگه و در نهایت یه سلام و ادب هم به رسول خدا کنید.

شما هر چی دلت میگه میتونی انجام بدی

رابطه شما با معصومین به دلت مربوط هست.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
عزیز دلم  شما سفره میخوای بندازی به سلامتی و مبارکی بنداز. کسی و میخوای بگی سر سفره یه خط روض ...

ممنونم عزیزم

بله راستش حواسم به روضه نبود فقط خیرات و سفره تو ذهنم بود،اره اینکار بهتره👌

من همیشه بدون مناسبت و هر موقع خواب اینا میبینم نذری میدم،و بیشتر برای فوت شده ها… برای همین مناسبت هارو زیاد وارد نیستم، ممنونم🌷

ممنونم عزیزم بله راستش حواسم به روضه نبود فقط خیرات و سفره تو ذهنم بود،اره اینکار بهتره👌 من همیشه ...

اره گلم.

قبول باشه 

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان