2777
2789

من میخوام تحت نظر باشم

باید چی بگم ب دکتر

همشرمم لازمه باشه

چقد باید تحت نظر باشم

بنظرتون چ فصلی بچه بدنیابیاد بهتره تابستون یا زمستون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اقدام کن حالا ...به فصل دنیا اومدن و اینا فکر نکن ...دقیقا همون چیزی که میخوای نمیشه که ...دکتر هم بری بهت میگه برو اقدام کن تا یکسال اگه باردار نشدی اون موقع بیا...آب که بیاد راه خودش و پیدا می‌کنه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
تو اقدام کن حالا ...به فصل دنیا اومدن و اینا فکر نکن ...دقیقا همون چیزی که میخوای نمیشه که ...دکتر ه ...

ازمایشی چیزی نمیخواد اول؟؟؟.

من همسرم خواهرش مریضی داشت باید حتما تحت نظرباشم

تو اقدام کن حالا ...به فصل دنیا اومدن و اینا فکر نکن ...دقیقا همون چیزی که میخوای نمیشه که ...دکتر ه ...

دقیقا منم مثل استارتر بودم فکر میکردم همه چی زودی ردیف میشه و خودم میتونم حدودی تعیین کنم چه فصلی باردار بشم و ...

استارتر انشالله که شما زود باردار میشی اما راست میگه این دوستمون اصلا به این چیزا فکر نکن 

تاریخ تولد بچه ی شما از قبل توسط خدا تعیین شده همراه با مهر و امضا😍✨

🧸🤎

ازمایشی چیزی نمیخواد اول؟؟؟. من همسرم خواهرش مریضی داشت باید حتما تحت نظرباشم

خب برو دکتر بهش بگو که سابقه بیماری دارید ...من گفتم آخه دایی من سندروم داون داشت ..یکم سوال پرسید گفت مشکلی نداره ...احتمالش کمه بچه ات چیزیش بشه ...ولی واسه شما درجه یک هست برو دکتر مشکلت و هم بگو آزمایش و اینا می‌نویسه بعد راحت اقدام می‌کنی

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
دقیقا منم مثل استارتر بودم فکر میکردم همه چی زودی ردیف میشه و خودم میتونم حدودی تعیین کنم چه فصلی با ...

اره عزیزم ...واقعا همه چی دست خداست ...من تنبلی شدید داشتم و باردار نشده بودم ...یکسال تو اقدام بودم ...گریه میکردم میگفتم خدا هیچ وقت بهم بچه نمیده...از قرآن واسه خودم راه حل خواستم ...یه آیه اومد نوشته بود به وسیله هایی که در زمین قرار دادیم متوسل شوید ...من رفتم دکتر به یک ماه دارو باردار شدم ...ینی ماه دوم دیگه پریود نشدم و بی بی چکم مثبت شد ...الان بچه هام دوقلو هستن ...اصلا واسم غیر قابل باوره...واسه همونه میگم همه چی دست خداست اصلا قابل پیش بینی نیست باور کن 

اگه تازه ميخواي اقدام كني اينطوري كه ميري دكتر زنان ميگي ميخوام اقدام كنم برات آزمايش و سونو مينويسه بعد ميبري دكتر اگه مشكلي نبود شش ماه تا ي سال وقت ميدن طبيعي باردار شي بعد اگه خدايي نكرده نشد ميري كه تحت نظر باشي و دارو اينا مصرف كني و ....