2777
2789
عنوان

معیار خانم‌ها برای انتخاب همسر

1215 بازدید | 28 پست

سلام

لطفا معیارهاتون را برای انتخاب همسر بگید. کنجکاوم که واقعا بدونم خانم‌ها چه معیارهایی دارن

فقط خواهشا شعار ندید   ، کاملا واقعی باشه

شغل، میزان درآمد، زیبایی چهره، صدای مرد، قد، اخلاقیات، خانواده، نگرش سیاسی، نوع پوشش و ....

سپاس

عطش من گواه آتش توست ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه تا حدی که ب دل خودم بشینه کافیه 

اندامم شکم نداشته باشه . بقیش مشکلی نیس ترجیحا ورزشکاری‌‌... رنگ پوست اصلا مهم نیس..

اخلاق اونجوری که باشه قبولم کنه... مهربون باشه.. درک کنه.. متعهد‌  کمک کنه تو کار های خونه انتظار نذاشته باشه همیشه خونه مرتب باشه مامانی نباشه.... 

پوشش جوراب مچی نپوشه یا از اون شلوار هایی که خشتکش شون خیلی پایینه  یا مثلا ابروهاشو برنداره خیلی بدم میاد  

صدا خیلی مهم نیس ولی ترجیحا شبیه دخترا نباشه 

باز ویژگی های ظاهری اگه ب دل خودم بشینه کافیه نظر بقیه مهم نیس

پوشش گیر نده چون پوشش خودم متوسطه افراطی نباشه 

پول هم خب خیلی مهمهههه

اخلاقش خوب باشه 

عصبی نباشه

میزان درآمد اونقدرا برام مهم نبود ولی دوست داشتم همون مقداری که داره رو بره زن و زندگیش بزاره یعنی خسیس و اقتصادی نباشه 

چهره و هیکل مردونه داشته باشه

متعهد و وفادار باشه 

دین و نگرش سیاسی هم خیلی برام مهم بود 

سلام

یه آدم منظم و مرتب و ساده 

قد و شغل و بقیه ویژگی ظاهری واسم مهم نیست ، حتی اگه از منم کوتاه تر باشه مشکلی ندارم 

تنها چیزی که خیلی خیلی خیلی مهمه، شخصیت و انسانیت و شعور خودش و خانوادشه 

پشتکارم مثل خودم باید داشته باشه 

همین 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)