2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هچی رفتم کنترل کولر رو از میز. خاله ام بگیرم.. دستم خورد ساعت روی میز افتاد پایین شکست.. به همین سادگی و مسخرگی ساعت ب اون قشنگی شکست.. و منم همونجوری گزاشتم ردی میز ب خالم نگفتم من شکستم

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

میخواستم به یکی بگم همهمه

اینقدر گفتم همهمهمهم اصلا تو دهنم نچرخید. فقط میگفتم همهمهمهم. ابروم رفت خودم شروع کردم به خندیدن 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

با دوست بابام رفته بودیم بیرون ۵ دقیقه قبل از این که خدافظی کنیم گفت موشالا چقد با کمالات و خانومانه حرف میزنی🤣🤣🤣منم تشکر و اینا ساعت ۵ بعد از ظهر شد موقع خدا فظی گفتم شبتون به خیر و شب نازتون پر از خواب های من🥴🥴😬بابام عرق شرم ریخت😬🤣🤣🤣من همونجوری موندم، مامانم ویشگونم کند و پسر و همسر دوست بابام زمینو گاز میزدن از خنده🥴🥴🥴😬😬🤣🤣🤣🤣

ششم بودم

مراسم شعر خوانی بود

وزیر آموزش و پرورش و ی چند نفر از سپاه و پاسدارا بودن

بعدش گفت کی بلده شعر بخونه من دستم رو بالا بردم از بین هزار نفر منو انتخاب کردن میکروفون دادم دستم رفتن کنار گفتم تکون بده اوو اوو تکون بده هنرتو بهم نشون بده تند ازم گرفتن 

اون زن بیشعور ی سیلی هم بهم اون کنار زد

یک هفته هم اخراج شدم

هر چی دلت خواست اینجا بهم بگو:)https://harfeto.timefriend.net/16947299187521