اطرافو داخل واژنم جوش زده بود تب شدید دارم دو شبه بدن درد و سردرد دارم انقد سوزش دارم و ترشحات که نمیتونم راه برم و سوزش ادار دارم دکتر زنان گفت تبخال تناسلیه کسی تجربشو داشته بگید چیکار کنم تا بهبود پیدا کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تجربه ندارم عزیزم خداروشکر فقط از رو منابع مطالعاتی میگم که سعی کن سیستم ایمنی بدنت رو همیشه قوی نگه داری اون ویروس همیشه تو بدنت هست و اگر ضعیف شی باز تبخال میزنه. برای رابطه همیشه از غلاف استفاده کن و روابط پرخطر اصلا برقرار نکن. اگر شوهر داری اونم باید بفرستی دکتر
عزیزم تبخال تناسلی اصلا از استرس به وجود نمی یاد ویروسه که باید منتقل بشه به خون، احتمالا ارایشگاه رفتی تیغ کثیف زدن به بدنت برای اصلاح یا دندانپزشکی. از خون الوده منتقل میشه و تماس با بدن و ترشحات تبخال پاره شده فرد الوده. اگر تماس نداشتی با کسی از طریق وسایلی مثل تیع های ارایشگاهی هم میشه. توروخدا تو ارایشگاهها مراقب باشین. درضمن با استخر رفتن هم میگیرین.
بله چون ویروسش بعد ۱۲روز خودشو نشون میده....من یک ماه بود خونه بودم تنهای تنها هیچ جا نرفتم،رابطهم نداشتم....افسردگی شدید گرفته بودم و مدام استرس داشتم،کارم همش شده بود گریه و زاری......یروز دیدم اونجامو انگاری فلفل ریختن داشتم میمردم از سوزش زیاد بعد چندروز رفتم دکتر زنان گفت تبخال گرفتی ولی من بیرونی چیزی مشخص نبود،دکترم چون منو میشناخت گفت اینقد غصه بخور تا سیستم ایمنیت همینجوری بیاد پایین هزارجور مرض بگیری
🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
ببخشید میخواستم بدونم مجردی یا متاهل با اجازت تاپیکاتو نگاه کردم، ممکنه از شوهرت گرفته باشی، فقط کافیه یه زن خیابونی تبخال دار رو باهش تماس برقرار کرده باشه، فقط گفتم که بدونی چون ادم به خودی خود تبخال تناسلی نمیزنه. بیشتر بیماری های زنان مخصوصا تبخال و زیگیل تناسلی بخاطر شوهراشون و روابط پرخطر اونها هست. بعدش بخاطر ارایشگاه و کثیف کاری های محیط اونجا مثل مومک زدن و عدم استفاده از دستکش و کاور و تیغ جدید برای هر مشتری.