2777
2789
عنوان

یه چیز جالب و عجیب

116 بازدید | 7 پست

دیروز سونو بودم دکتر اونجا می گفت بچه ها رابطه متافیزیکی با جنین بر قرار می کنند ازشون بپرسی درست میگن من از پسرم پرسیدم یا میگه یا دادش یا آبجی شما تجربه داشتین بچه اول درست حدس بزنه

💛از حد خودت فرا تر برو و تلاش کن تا بهترین خودت باشی💛

😐😐😐😐😐

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه اول هرچی دوست داشته باشه رومیگه 

پسرمن وقتی بارداربودم میگفت من داداش میخوام ولی الان که داداش داره میگه آبجی میخوام 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اول هرچی دوست داشته باشه رومیگه  پسرمن وقتی بارداربودم میگفت من داداش میخوام ولی الان که د ...

نمی دونم اصلا نمی دونه قشنگ داداش چیه 

اگه این فرضیه درست باشه

الان چی شد یا داداش یا آبجی 

بچه الان دوقلوعه یا دوجنسیتی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه این فرضیه درست باشه  الان چی شد یا داداش یا آبجی  بچه الان دوقلوعه یا دوجنسیتی؟

😳 نمی دونم دکتر گفت تو آن تی صد در صد دختر 

واقعا درسته ماهم امتحان کردیم،بچه هرچی گفته درست دراومده،زمان قدیم مامان بزرگم میگفت با بچه استخاره مینداختن

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌