2777
2789

سلام دوستان خوبین

من رشته ام علوم آزمایشگاهی هست و خیلی از تو خونه موندن خسته شدن جوری که روی روحیه ام و بچه داریم تاثیر گذاشته ساعت کاریم از 8تا2:30هست میخوام این تایم دخترمو بزارم پیش مامانم دخترم ساعت خوابش صبح تا ساعت 10خوابه از ساعت 10تا12صبحانه و میان وعده بازی بعد دوباره میخوابه تا یک با این شرایط بنظرتون چیکار کنم خودم پنجاه پنجاهم

اره خب اگر میبینی شزایط اوکیه برو سرکار 

منم پسرم ۱ سالشه و شاغلم و پسرمو میزارم پیش پرستارش

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از مادرتون و اگر خواهر برادر مجرد تو خونه دارید بپرسید که راضی هستن و میتونن مسولیت قبول کنن یا نه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
شما راضی هستین پشیمون نیستین؟ 

نه برای چی پشیمون بشم؟

شغلیه که همیشه آرزوشو داشتم و خوشحالم باهاش

قبل بارداریمم سرکار میکردم که دیگه مرخصی گرفتم

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

خودتون پایبند یه چیز نکنید ♥️ بچه بزرگ میشه چند سال دیگه می‌ره مدرسه و میاد ولی اون موقع ممکنه شما رو به کار نگیرن

به دانشجوی فرهنگیان که قراره چند ماه دیگه نی نی کوچلوش بغل کنه ♥️ میشه برای سلامتی نی نیم دعا کنی 🌝 
نه برای چی پشیمون بشم؟ شغلیه که همیشه آرزوشو داشتم و خوشحالم باهاش قبل بارداریمم سرکار میکردم که د ...

دقیقا منم آزمایشگاه و خیلی دوست دارم سالها براش زحمت کشیدم چه قبل کنکور چه برای دانشگاه

الان اوکی هستین؟ 

خیلیییی سخت بود. چون پسرمم میاوردم سر کار. فکر کن مشتری زنگ میزنه بچه داره جیغ میزنه. یا مشتری میاد این میگه با من بازی کن. اما شد. وبله انقدددددر راضیم که برگردم به زایمانم همون یک سالم خونه نمی موندم